Recept na štíhlost od slavné krásky: Každé ráno pije ocet!

Herečka Suki Waterhouse nedá dopustit na pití jablečného octa po ránu. Tahle medicína jí pomáhá udržet si štíhlou postavu a dovoluje nehlídat se tak přísně u jídla. Sice jí ranní rituál nevoní a sama o něm přímo hovoří jako o nechutném, ale věří, že jejímu zdraví nesmírně prospívá.

„Vím, že to zní nechutně, ale každé ráno si dám trochu jablečného octa. Má se za to, že je to dobré a pomáhá vyplavovat toxiny z těla. Je toho jen maličko a já si to dávám se zeleným čajem a medem. Moji spolubydlící si myslí, že jsem nechutná, ale mám to ráda,“ přiznala čtyřiadvacetiletá kráska, která randila s Bradleym Cooperem.


I když má také díky velmi mladému věku krásně štíhlou postavu, Suki tvrdí, že se nemusí trápit dietami.

„Nemám žádné hranice v tom, co jíst budu a nebudu. Nevěřím na to, protože si myslím, že když něco nemůžu dělat nebo si to budu upírat, tak o to víc to pak budu chtít. Myslím, že právě tohle pak podporuje nárazové přejídání, když si něco zakazujete. Jsem nakloněná docela všemu,“ dodala britská herečka v rozhovoru pro magazín New!.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat