40letá modelka vystavila svůj plochý hrudník: Odvaha, nebo troufalost?

Není žádným tajemstvím, že světové topmodelky většinou nedisponují dekoltem velikosti XXL. Ale okatě vystavovat trčící žebra a hrudník ve tvaru žehlicího prkna je už přece jen trochu příliš silná káva. Zvlášť, pokud jde o modelingovou hvězdu, která podle britských módních kritiků představuje špičku této náročné branže.

Většina žen by se s její nadílkou ve výstřihu necítila nejlépe, ale britská topmodelka Stella Tennant (41) si z ní těžkou hlavu nedělá. Právě naopak, na svém dokonale plochém hrudníku si doslova staví vlastní poznávací značku.Na prestižní večírky pro britskou smetánku neváhá vyrazit naostro a s rozhalenou košilí. Vždyť co na tom, že od krku po pás připomíná chlapa?

S výstřihem až po pupík modelka nedávno zavítala na prezentaci večerní kolekce přední návrhářky Stelly McCartney. Přestože si převzala ocenění Modelka roku, představy o ženské kráse tentokrát zdaleka nesplňovala. Chyběly jí k tomu nejen potřebné křivky, ale i slavnostnější účes. Brunetka si totiž doma s krátkým sestřihem příliš mnoho námahy nedala. Jediným pozitivním faktem tak asi je, že modelka jako jedna z mála stárne zcela přirozeně a bez zbytečných zásahů plastických chirurgů. A to ani poté, co se jí na tváři rýsují první vrásky a na svém "kontě" má čtyři porody!

Otázkou je, zda i módní návrháři a přední světoví fotografové budou o její kvality v dalších letech stát. Z její extrémně vychrtlé postavy je u vytržení možná už jen guru značky Chanel, Karl Lagerfeld, který si potrpí na trčící žebra a hrudník ve tvaru žehlicího prkna.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat