Tajemství krásné pleti Kate Middleton? Včelí jed!

V neděli 29. dubna tomu bude přesně rok, co se Kate Middleton po svatbě s princem Williamem stala vévodkyní Catherine z Cambridge, jež se jednou může stát britskou královnou chotí.

Svatbu sledovaly stovky milionů lidí po celém světě a Kate si uvědomovala, že musí vypadat a chovat se dokonale. Svou pleť proto svěřila do péče kosmetičky, jíž věří už sedm let její tchyně vévodkyně Camilla z Cornwallu. Deborah Mitchell aplikovala Kate jen pár dní před svatbou na obličej masku ze včelího jedu.

„Bylo to naprosto neskutečné, když jsem sledovala svatbu v televizi a věděla, že jsem si povídala s Kate jen pár dní předtím,“ svěřila kosmetička listu Mail On Sunday.

Sama si vyrábí přípravky vlastní značky Heaven z bio produktů, přičemž nejžádanější je její přírodní botox – včelí jed. Mezi klientky věhlasné kosmetičky patří Victoria Beckham, Kylie Minogue či vévodkyně Camilla z Cornwallu. A ta k ní přivedla svou snachu Kate, která se kosmetičkou nechávala ošetřovat od zásnub až do svatby.

Jsem velmi pyšná na to, že jsem byla jednou z prvních lidí, kteří se dozvěděli jméno jejího nového kokršpaněla. Přiběhl za mnou, když jsem jí dávala masku, začala jsem ho hladit a ona (Kate) jen řekla: ‚No tak, Lupo, pojď sem,chlubila se Deborah v interview pro Mail On Sunday.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat