Brad Pitt a Angelina Jolie zrušili rodinné psychoterapie

17.09.2020 | Osobnosti

Vztah Brada Pitta a Angeliny Jolie na jaře zrůžověl jako koruny rozkvetlých stromů. Tak dobře spolu bývalí manželé nevycházeli posledních pět let. Ale v červenci se vše zlomilo a jejich komunikace opět začala chladnout. Po několika měsících dokonce přerušili společné rodinné terapie, které měly pomoci napravit pošramocenou důvěru a vztahy Brada s dětmi.

Vše začalo v době, kdy to při porozvodovém vyjednávání o tom, jak budou nadále vychovávat společné potomky, nahrávalo do Bradových karet. Angelina zpanikařila a snažila se najít způsob, jak opět získat nadvládu. Obvinila jejich soukromého soudce – kterého si přitom na počátku rozvodu sama vybrala – ze zaujatosti, protože byl v minulosti klientem Bradových advokátů.

„Napětí mezi Bradem a Angelinou se vyhrocuje a rodinné terapie už neprobíhají,“ svěřil zdroj magazínu Us Weekly.

Vztahy mezi slavnými herci se přitom pokazily v řádu dní. Ještě na počátku července, kdy byla v USA uvolněna některá karanténní opatření, jezdil Brad do Angelinina domu na motorce. Zdálo se, že snad bude s exmanželkou konečně vycházet jako kamarád.

„Brad chce střídavou péči padesát na padesát, Angelina o tom nechce ale ani slyšet. On totiž trvá také na tom, že děti budou nadále žít v Los Angeles, s čímž Angelina nesouhlasí,“ cituje dále Us Weekly.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat