To je výbavička! David Beckham opět ukázal sexy tělo a svou chloubu

Fotbalista David Beckham (37) opět ukázal své nahé tělo a rozkrok v nové reklamní kampani pro oděvní řetězec H&M. Fotbalista pózuje ve spodním prádle, které prý sám navrhoval tak, aby vyhovovalo všem mužům a nabízelo maximální komfort pro jejich pohlavní orgány.

„Jsem velmi šťastný, že lidé podle všeho mají tohle oblečení rádi, a první sezona byla neskutečně úspěšná. Cílem je udržet kolekci v chodu a vytvořit novou značku, která se bude prodávat spoustu let. To je má ambice,“ uvedl k nové sérii snímků Beckham.

Na obrázcích má aristokraticky střižený knírek a bradku, odhaluje vypracované tělo zdobené tetováním a také lákavě vypadající rozkrok slibující ne málo ve velikosti.

Slavný fotbalista debutoval s vlastní kolekcí spodního prádla pro H&M letos v únoru, v létě přichází s novým sezonním zbožím.

Jen reklamou za minulý rok vydělal více než 400 milionů

David Beckham je velmi cennou tváří ve světě reklamy. Potvrzují to jeho příjmy z minulého roku, které má jen za reklamu a sponzorství. Podle účetnictví si za posledních dvanáct měsíců připsal na svůj účet 13,3 milionu liber – asi 423 milionů korun.

V LA Galaxy mu ročně vyplácejí 2,5 milionu liber, asi osmdesát milionů korun, a díky reklamně na značky Armani, Adidas, Samsung či Diet Coke si denně vydělal více než šestatřicet tisíc liber – asi 1,1 milionu korun.

Z účetnictví jeho společnosti Footwork Productions spravující jeho práci v reklamě a práva na fotky, je jasné, že v roce 2011 firma získala 15,2 milionu liber (asi 493 milionů korun), z nichž si fotbalista vyplatil 13,3 milionu liber (asi 423 milionů korun).

Další miliony Davidovi plynou z reklamy na spodní prádlo pro obchodní řetězec H&M a z prodeje parfémů, které produkuje se svou manželkou Victorií.

Rok 2012 bude pro Beckhama ale ještě úspěšnější, neboť byl jednou z oficiálních tváří letní olympiády v Londýně a představil světu dvě kolekce svého spodního prádla.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat