Princezna Diana byla zavražděna britskými agenty, píše Globe

Princezna Diana byla zavražděna na objednávku britskými agenty z tajné služby MI6. Tvrdí to americký bulvární časopis Globe, jemuž to prý potvrdily zdroje z ruské SVR, pokračovatele sovětské KGB. Dianini vrazi byli posléze obětováni, čímž měly být zahlazeny stopy.

Jaké? Magazín Globe spekuluje o tom, že si smrt matky princů Williama a Harryho přáli členové britské královské rodiny.

Podle časopisu se o tom dozvěděl i princ William, který začal ihned žádat znovuotevření případu matčiny smrti. Princezna Diana zemřela 31. srpna 1997 při autonehodě v Paříži. Bylo jí pouhých šestatřicet let.

Princezna Diana prý byla v devátém týdnu těhotenství

Princezna Diana prý byla v devátém týdnu těhotenství, když umírala v pařížské nemocnici. Oznámil to v roce 2007 francouzský novinář Chris Lafaille, který se léta zabýval vyšetřováním okolností kolem smrti matky princů Williama a Harryho.

Lafaille uvedl, že nalezl důkaz, který byl držen v tajnosti po deset let kvůli soukromí a etickým problémům. Zpráva o těhotenství měla být v archivech nemocnice, kde Diana byla držena po smrtelné havárii 31. srpna 1997.

Bývalý redaktor magazínu Paris Match zveřejní celou zprávu ve své knize, jejíž titul by přeložen do češtiny zněl asi takto: Diana, vyšetřování, které nikdy nezveřejnili.

„Je to téměř jisté, že Diana byla v devátém až desátém týdnu těhotenství ve chvíli, kdy zemřela, podle dokumentů z archivů Pařížské veřejné nemocnice,“ citoval Daily Express Lafailla.

„Dokument datovaný na 31. srpna 1997 byl odeslán pozdějšímu ministru vnitra Jeanu-Pierrovi Chevenementovi, kopie ministru zdravotnictví Bernardu Kouchnerovi, ministru zahraničních věcí Hubertu Vedrinovi a šéfovi pařížské policie Martinu Monteilovi,“ tvrdí dále Lafaille.

Tohle tvrzení opět přidalo na životě konspirační teorii, že princeznu Dianu zabil někdo úmyslně. Nejpravděpodobněji britští agenti. Těhotenství a celé utajování by také vysvětlovalo, proč bylo tělo princezny po smrti ihned zakonzervováno, takže nemohly být provedeny žádné další lékařské testy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat