Baculka Kirstie Alley z Kdopak to mluví zhubnula 23 kilo! Známe její tajný recept!

Jednou z těch šťastných duší, které si loni vzaly předsevzetí a letos na konci roku s nadšením mohly říct splněno, je herečka Kirstie Alley. Před rokem si slíbila, že v roce 2014 výrazně zhubne. A podařilo se jí to. Příští týden v pondělí oslaví čtyřiašedesát. Dárek jí ale už teď nadělil displej na váze. Ukázal jí, že za rok shodila třiadvacet kilogramů. Hollywoodská hvězda tvrdí, že je to díky cyklistice.

Kirstie si loni stanovila, že zhubne alespoň čtrnáct kilogramů. Jenže nakonec začala jezdit na kole a dodržovat zdravou vyváženou stravu, takže se jí podařilo shodit celkem třiadvacet kilogramů.

„Řekla jsem si, jak to udělat, abych mohla splnit plán a přitom se u toho dobře bavit? Pořídila jsem si žluté kolo a jezdila na něm všude. Podplácela jsem lidi. Řekla jsem jim, aby se mnou jeli na kole do restaurace, a že já za ně zaplatím útratu. A věřte mi, když jsem ujela čtyři míle do restaurace na kole, nerozhodla jsem se to úsilí zabít objednávkou nezdravého jídla!“ svěřila třiašedesátiletá Alley v rozhovoru pro magazín People.

Herečka ale přiznává, že měla celý rok k ruce také trenéra a specialistu na výživu.

„Začala jsem samu sebe vnímat jako sportovkyni. Bývala jsem závodní plavkyně řadu let a pamatuji se, že jsem nemohla nic vyhrát nebo dobře uplavat, když jsem neměla trenéra,“ dodala herečka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat