Přešlapy III (12) – Dámská jízda

22.11.2010 | Seriály

David má pro Sašu překvapení. Adam se chce nastěhovat zpátky do svého bytu, který pronajal studentce Petře. Petr je spokojený, že Jana odjede a on celý víkend neuslyší ani slovo o hotelu... Sledujte další osudy oblíbených hrdinů.

David má pro Sašu překvapení. Domluví se s Janou a Karolínou, aby pro ni uspořádaly dámskou jízdu, která půjde na jeho účet. Neuvědomí si ale, že všechny tři pohromadě na celý víkend, to je trochu třaskavá směs. Jana neodtrhne ucho od mobilu a Saša s Karolínou mají dost důvodů se nenávidět. A to netuší, že Saša si s sebou přibalila Karolíninu novou knihu, jejíž podobnost s realitou vůbec není náhodná. Holky se buď poperou, nebo si všechno vyříkají. Překvapený ale bude nakonec hlavně David.

Adam se chce nastěhovat zpátky do svého bytu, který pronajal studentce Petře. Ta ale s vystěhováním moc nespěchá. Rozešla se s přítelem a nemá kam jít. A protože Adam nechce v bytě plném vzpomínek bydlet sám, nabídne jí, ať zůstane nějakou dobu jako spolubydlící. Po dlouhé době, kdy vedli s Matýskem čistě pánskou domácnost, by to mohla být příjemná změna. Adam si ale není jistý, jestli je na nějaké změny už připravený.

Petr je spokojený, že Jana odjede a on celý víkend neuslyší ani slovo o hotelu. Zajistí hlídání pro děti a taky bude relaxovat. Těší se, že si užije golf s Adamem a Davidem jako za starých časů. Být chvíli slaměným vdovcem vůbec není marné. Marný je Adam. Místo aby balil na greenu slečny, vypráví jim historky o Matýskovi. A David? Ten má plnou hlavu myšlenek jen na jedinou. Svou milovanou kreditku.

Přešlapy III (12) Dámská jízda uvidíte v pondělí 22. listopadu 2010 ve 21:20 na Primě.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat