Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pondělí, díl 1941)

28.02.2011 | Seriály

Pepan to s profesorem Keuzerem nemá jednoduché. Jeho nový spolubydlící sice vypracoval precizní plán, jak spolu fungovat v jednom bytě bez větší újmy, jenže některé položky tohoto harmonogramu nebudou Pepanovi příliš po chuti... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Profesor Kreuzer je rozhodnutý Pepana vychovat stůj co stůj. Dokonce se pokusí vylepšit i jeho hudební vkus. Do své strategie zahrne také těhotnou Blaženu, která se teď bude Pepanovi náramně hodit k nápravě pošramocené reputace u Henryho. Samotná Blažena ovšem vytře zrak jak Pepanovi, tak i starému pánovi.

Ingrid by ráda přestala myslet na Vasila. Bohužel se jí to příliš nedaří. Teď ji navíc bude trápit i jeho mlčení. Přestože si od ní mobil nakonec vzal, žádnou zprávu o sobě neposlal. V jednom má Ingrid ale jasno. Pokud ji Vasil miluje, z mafiánského otroctví ho dostane. Jenže mafiáni mají se svým mrtvým mužem vlastní plány, které zaskočí i samotného Vasila.


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna

Do studentského bytu se ohlásí na kontrolu Štěpánův strýc. Pětice podnájemníků okamžitě vyhlásí uklízecí pohotovost. Zároveň jí dojde, že je třeba zařídit, aby se strýc nesetkal se sousedkou Urbanovou a nedozvěděl se od ní věci, které by se mu příliš nelíbily. Vojta nebude mít na úklid zrovna dvakrát náladu. Stále ho bude štvát Terezin obdiv k Peterkovi. Když navíc uvidí ve škole fotky z posledního happeningu, bude oheň na střeše. Něco takového by od Terezy totiž v nejmenším nečekal.

Seriál Ulice (1941) uvidíte v pondělí 28. února 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:10
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat