Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (středa, díl 1968)

06.04.2011 | Seriály

Štěpánovi se všechno hroutí. Chtěl férově ukončit vztah s Veroniku, aby mohl být s Theou. Nyní to ale vypadá, že ho nechce vidět ani jedna z nich. Štěpán se proto pokusí věci napravit... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Začne tím, že narychlo odjede do Paříže za Veronikou s úmyslem udělat definitivní tečku za jejich vztahem. Jenže Thea už nebude mít sílu na další čekání a další Štěpánovy sliby. Znamená to, že je mezi nimi opravdu konec? Matěj s Vojtou zase budou řešit, zda do propletence Štěpánových vztahů zasvětit i Terezu. Oprávněně se totiž budou obávat její reakce, až se dozví, co všechno se to u nich děje.

Vasil se nemýlil. Pokladník bude chtít prověřit stopu, která vede do pronajatého bytu, v němž často mizí Ingrid s Davidem. David má nervy na pochodu od chvíle, kdy mu Vasil řekl, že v bytu mohou čekat nezvanou návštěvu. Ingridin muž pro něj bude magor, který riskuje nejen svůj život, ale i život Ingrid a jeho. Ovšem Vasilovu vedení se bude muset chtě nechtě podřídit. Když později zažije první opravdový kontakt s mafií, dojde mu, že tady opravdu veškerá sranda končí. Pokladník ani Ivan ho totiž šetřit nebudou. Objeví ti dva i toho, po kom tak pasou? 


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a
už léta vykládám karty! Kartářka Lucie

Bedřich je nadšený, že Lucka sehnala lístky na koncert jejich oblíbené kapely. Jen dnes bude muset vyřešit jeden problém. Kdo se zatím postará o Emu? Lucie navrhne hlídací agenturu, jenže Bedřich bude tvrdošíjně proti. Dokonce to bude vypadat, že koncert kvůli Emě raději i vzdá. Obrovské trable bude mít také samotná Ema. Spolužačky ve škole v čele s Janičkou jí dávají dost nevybíravě najevo, že pro ně je jen obyčejná socka. Ovšem Lucie si bude vědět rady i v tomto případě. Emě už co nevidět pořádně zvedne sebevědomí a ta pak překvapí Bedřicha svým návrhem.

Seriál Ulice (1968) uvidíte ve středu 6. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Uzená polévka

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

149 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:55
191 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
408 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:21

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat