Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pondělí, díl 1971)

11.04.2011 | Seriály

Emu čeká návrat z azylu u Bedřicha a Lucie zpátky domů k Aničce. S Lucií si padly do oka, skoro se jim od sebe nebude chtít. Ema si u ní každopádně zvedla sebevědomí a ve třídě hodně stoupla v ceně.

Protivná Janička, sestra jedné z Eminých spolužaček, už nebude mezi holkami kápo a ponižování Emy už jí nebude zdaleka tak procházet jako dřív. Franta s Aničkou se vrátí z Ameriky spokojení, Franta dokonce i úspěšný. Jeho film získal na festivalu cenu dětských kritiků. Aniččina spokojenost ale vezme záhy za své. Emina proměna v sebevědomou slečnu se jí nebude ani trochu líbit. O poznání horší atmosféra zavládne také u Bedřicha a Lucie…

Pepan se chytil do svatební pasti. Už nebude úniku. Alespoň si tedy prosadí, aby se Blažena nedozvěděla, kdo celou akci sponzoruje. Bude tak chtít získat bodový náskok do manželství. Blaženě bude jasné, že Pepana svatba moc nebere. Dnes jí díky Simoně navíc dojde, že je třeba budoucího otce malého Pepánka co nejrychleji vytrénovat i coby starostlivého tatínka. Simona jí v tom opět vydatně pomůže. Začne tím, že jako model vyhrabe svoji starou panenku z dětství, na které by se měl Pepan naučit přebalování miminka. Jak Pepanovi nácvik rodičovství půjde? Bude mít vůbec šanci uniknout ze Simoniných a Blaženiných spárů?


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a
už léta vykládám karty! Kartářka Lucie

Marta Seidlová bude i nadále suplovat češtinu v synově třídě. Napjatá atmosféra doma i ve škole sice pominula, ale i tak by Marta svoje působení ve třídě Mikiho ráda co nejdříve ukončila. Překvapeným studentům dnes prozradí téma zítřejší slohové práce, aby se mohli náležitě připravit. A nebyl by to Jirka, aby její neobvyklý krok nezačal hned řešit pěkně po hložánkovsku.

Seriál Ulice (1971) uvidíte v pondělí 11. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Salátová mísa s quinoou

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:14
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:49
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat