Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (čtvrtek, díl 1969)

07.04.2011 | Seriály

Bedřicha bude hryzat špatné svědomí, že včera večer nechali Emu doma s cizí slečnou z hlídací agentury. Navíc to bude vypadat, že Ema tuto akci odnesla zdravotně. Lucie s ní pro jistotu zajde k lékaři a pak ji nechá pro dnešek doma... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Ema se ale co nevidět oklepe a dokonce si pro ni vymyslí speciální úkol. Bude se chtít naučit, jak se krásně nalíčit. Holky si spolu odpoledne opravdu užijí a dokonce naplánují i něco, co by Emě zvedlo reputaci u jejích spolužaček. Jenže to se nebude ani trochu líbit Bedřichovi, jenž dost nelibě ponese změny, které u dcery na první pohled zaregistruje.
 
Blažena kuje železo, dokud je žhavé. Postupně Pepana přeorientovává na roli tatínka. Do jeho zájmů nenápadně vpašuje výbavičku i kočárek, ale se svatbou se jí to stále dařit nebude. Pepan by byl totiž nejradši, kdyby Blažena na vdavky hodně rychle zapomněla. S tím se ovšem nebudou chtít smířit Simona, Jiří, ani profesor Kreuzer, kteří by už Pepana moc rádi vystěhovali ze Simonina bytu.


Prosadíte se v novém zaměstnání?
Prozradím vám to, zavolejte mi! Kartářka Lucie

Tereza si bude dělat starost o Theu, která včera večer vůbec nedorazila domů. Navíc si bude marně lámat hlavu, proč se jí Thea nesvěřila se svými trably se Štěpánem. Neshody s kamarádkou ji budou mrzet, obzvlášť když se s Theou do finále strašně pohádají. Thea dokonce usoudí, že s ostatními ve Štěpánově bytě už zůstat nemůže, a začne urychleně balit. To bude pro Terezu obrovská rána, kterou rozhodně nečekala. Události posledních dní ale daleko více zamávají se samotnou Theou.

Seriál Ulice (1969) uvidíte ve čtvrtek 7. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:30
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:03
407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat