Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 1972)

12.04.2011 | Seriály

Libor Seidl je rád, že má návštěvu Karolíny na gynekologickém oddělení v nemocnici za sebou. Malér, že by bývalá milenka čekala jeho dítě, už nehrozí, a tak je pro něj Karolína uzavřenou záležitostí... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Když se Liboru Seidlovi ozve Karolínin lékař, aby ho upozornil, že se Karolína chystá udělat velmi riskantní rozhodnutí, znovu se rozjede do nemocnice, aby jí domluvil. Zde ho ovšem bude čekat nemilé překvapení v podobě setkání se současným partnerem Karolíny Igorem. Který z nich bude mít na Karolínu větší vliv? Koho nakonec poslechne?

Po týdnu pohody s Emou si Lucie musela rychle zvyknout na věčně napruženého Frantu. Ten ale o bohorovnou pohodu přijde hned u snídaně, když uslyší, že Lucie má v plánu dořešit reklamaci svých lodiček. Ani u Aničky nebude zrovna dvakrát velká pohoda. Emino sebevědomé a chvílemi i přidrzlé chování je na Aničku přeci jen příliš silná káva. Rázně ji upozorní, že u Lucie si zřejmě mohla dělat, co chtěla, ale u nich doma budou platit stará pravidla. Bedřichovi pak pořádně vynadá za všechno, co se u nich ten týden dělo a nebylo právě podle jejího gusta. Proud jejích výčitek utne až příchod naštvané Lucie, která se dozví o naříznutém podpatku. Okamžitě jí také dojde, kdo za tím vězí. Ovšem takové obvinění Franty si Anička nenechá líbit, a tak se ty dvě do sebe zase pustí.


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a
už léta vykládám karty! Kartářka Lucie

Pan Pešek si dle dohody pravidelně vyzvedává za výpomoc v pekárně čerstvé koláčky. Nyklová se může přetrhnout, aby mu vybrala ty nejhezčí. To samozřejmě neujde Růže, která už delší dobu pozoruje, jak moc pan Pešek Nyklovou zajímá. Dokonce jí udělí i pár dobrých rad, jak na něj zapůsobit.

Seriál Ulice (1972) uvidíte v úterý 12. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:30
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:03
407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat