Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (středa, díl 1973)

13.04.2011 | Seriály

Nyklová bude mít stále plnou hlavu pana Peška. Intrikánka Růža bude vždy po ruce, aby poradila, jak získat jeho sympatie. Obě dvě se shodnou, že štěstí se musí jít naproti... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Nyklová vyrazí do kadeřnictví, aby si nejprve nechala trochu vylepšit svou vizáž. Jenže ani to ji nezachrání od studené sprchy u dveří pana Peška. Ten jí totiž suše oznámí, že čeká návštěvu, a zabouchne jí před nosem. Pro zdrcenou Nyklovou to bude jasný signál, že ho už ulovila nějaká jiná. Jenže tentokrát bude vedle jak ta jedle. Pan Pešek bude netrpělivě očekávat příjezd starého kamaráda – kapitána Bařinky. S jakou se objeví? A co řekne panu Peškovi na nadbíhání Nyklové i jeho smutnění po Miriam?

Marta Seidlová rozdá třídě opravené písemky. Jirka od ní dostane pětku kvůli opsání práce z internetu. To ho samozřejmě naštve. O přestávce si nebude brát servítky a před Mikim na její adresu utrousí dost nelichotivé komentáře. Navíc ho obviní, že nebýt jeho, Seidlová by na podvod určitě nepřišla. Vytočený Miki se už neovládne a vyřídí si to s ním ručně. Jenže rvačkou ve třídě si oba zadělají na další průšvih... Liboru Seidlovi to prostě nedá. I dnes se vypraví za Karolínou do nemocnice, aby se přesvědčil, že tam skutečně zůstala. Všímavá Amálie ihned zaregistruje, že se se synem něco děje. Nenápadně začne vyzvídat, co za jeho změněným chováním vězí. Svěří se jí Libor se svými trably? A co na jeho nepřítomnost v ordinaci řekne Marta?


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a
už léta vykládám karty! Kartářka Lucie

Libuška je stále sama. Eliáš bude kolem ní i nadále kroužit jako sup a snažit se ji znovu sbalit. Libušku překvapí, že Eliáš myslí dokonce i na nemocnou Theu. Sestra jí totiž prozradí, že se na ni přišel podívat do nemocnice a že opravdu v Ulici zapouští kořeny. Eliáš zatím bude úřadovat u Henryho a shánět kšefty, aby se o svou rodinku jaksepatří postaral. Jenže to nepůjde moc pod nos štamgastům, kteří ho budou mít za chvíli plné zuby. Spor přivandrovalce se starousedlíky tak na sebe nenechá dlouho čekat.

Seriál Ulice (1973) uvidíte ve středu 13. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:35
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:30

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat