Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (čtvrtek, díl 1974)

14.04.2011 | Seriály

Kapitán Bařinka oznámí panu Peškovi, že si přijel pro vyznamenání. Konečně ho povýší na majora. Hned poté ale prý opět odjíždí, protože si život zařídil už jinde... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Kapitán Bařinka si s panem Peškem znovu otevřeně promluví i o Miriam. Podle Vojtěcha Bařinky měl Vlastimil obrovské štěstí, že mohl s takovou ženou žít. A rozhodně nemá cenu se trápit, že to skončilo. Tohle moc dobře ví i pan Pešek. Jenže po odjezdu Miriam prostě udělal za šťastným životem tlustou čáru. O nikoho dalšího už nestojí. Budoucí major Bařinka ho na rozloučenou důrazně upozorní, že se stejně  jako on musí dívat stále vpřed. Po jeho odchodu se to všechno panu Peškovi rozleží v hlavě. Dokonce se bude i trochu stydět, jak kvůli svému příteli včera vyhodil Nyklovou. A tak se právě za ní vypraví, aby napravil pošramocené vztahy. Co na jeho vstřícné gesto Vilma Nyklová? Má u něj šanci?

Miki bude po konfliktu s Jirkou opět naštvaný. Kdyby u nich ve třídě máma neučila, vůbec by k němu nedošlo. Zatím mu její suplování přináší jen samé problémy. I Marta Seidlová tuší, že důvod Mikiho změněného chování vězí v jejích hodinách češtiny v synově třídě. Navíc se začne obávat, že se situace ještě přiostří, až se studenti i jejich rodiče dozvědí čtvrtletní známky. Jednoho z nich totiž bude muset nechat propadnout.


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a
už léta vykládám karty! Kartářka Lucie

Libuška se náhodou dozví od Aničky, že Boris Frantovi vydatně asistoval při řezání podpatku u Luciiných lodiček. Synova lumpárna ji pořádně rozčílí. Nekompromisně bude trvat na tom, že se Lucii musí omluvit i on. Sama na něj bude ale krátká. Povolá proto Eliáše, aby uplatnil svou otcovskou autoritu. A ten Borisovi už vzápětí předvede, s kým má co do činění.

Seriál Ulice (1974) uvidíte ve čtvrtek 14. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:03
407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat