Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pátek, díl 1990)

06.05.2011 | Seriály

Franta doufá, že se Bedřich s Lucií rozejdou. Ema by si ale přála opak. Jí je Lucie sympatická. Odmítá uvěřit, že je to pěkná mrcha. Když jí ovšem Franta naznačí, že by se po rozchodu s Lucií k sobě mohli vrátit Bedřich s Aničkou, Emu to zaujme... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Jenomže Aniččin zájem už dávno nesměřuje k Bedřichovi, nýbrž k Pavlu Tesaříkovi, s nímž dnes vyrazí na další rande. A budou se dít věci!

Jitka s Oldou si nějak nemůžou porozumět, i když se na střídačku každý z nich snaží. Ani jeden z nich netuší, proč mezi nimi poslední dobou vázne komunikace. Jitka by si moc přála, aby byl Olda zase jako dřív, kdy s ním byla zábava a neměl v jednom kuse špatnou náladu. Olda to ovšem vidí podobně. Co jim odešly holky, najednou nemají nic společného. Ale to nejhorší pro Oldu přijde teprve dnes, kdy se stane něco, s čím se dosud nesetkal. Co s tím? Jediné okamžiky, kdy Olda vyloudí svůj starý úsměv na tváři tak budou chvíle, kdy do fitka zavítá jeho sympatická klientka Iveta. Opravdu se Olda vrací do starých kolejí?


Je pro vás rozvod krutou ranou osudu? Co bude dál?
Ohleduplně vám odpovím! Kartářka Lucie

Thea i Libuška teď mají většinu času úsměv na tváři. Thea se nastěhovala do pracovny ke Štěpánovi a Libuška bude nadšená z výletu do Francie, který absolvovala s Eliášem. Sestře přizná, že mezi ní a Eliášem je to teď celkem pohoda, ale něčemu vážnějšímu se po předcházejících zkušenostech se svou první velkou láskou bude stále bránit. Ke štěstí ji prozatím postačí, že díky mocnému vlivu Eliáše přestává být jejich syn nezvladatelným torpédem. Dnes ji Boris třeba překvapí něčím, co by u něj opravdu nečekala. Eliáš se zatím pomalu usazuje v Ulici. Dokonce si vyhlédne i případného parťáka pro své další kšefty. Podaří se mu na něj zapůsobit stejně jako na svého syna?

Seriál Ulice (1990) uvidíte v pátek 6. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:34
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:20

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat