Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pondělí, díl 1991)

09.05.2011 | Seriály

František je nadšený, že mu protivná Lucie na krátký čas zmizela ze života a oni s Bedřichem doma hospodaří jen sami dva. Bedřich stále nebude tušit, jakým směrem se jeho život bude ubírat dál. Pro jistotu bude počítat se vším – i s rozchodem s Lucií... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Proto se domluví s realitkou na rezervaci vhodného bytu k pronájmu, aby se v případě rychlého konce měli s Frantou kam nastěhovat. Frantovu radost i Bedřichovu nejistotu utne neohlášený návrat Lucie. Stejně jako Bedřichovi i jí bude jasné, že si o všem musí v klidu promluvit. S jakou se Lucie vrátí? Chce ve vztahu s Bedřichem pokračovat? A co Bedřich? Dokáže Lucii odpustit, že mu nasadila parohy? Zatímco Bedřichovi bude ouvej, zamilovaná Anička bude jen zářit díky slibně se rozvíjejícímu vztahu s Pavlem Tesaříkem. První pusa už proběhla, a tak ji Zuzana nyní bude vydatně povzbuzovat, aby se nebránila ani pokračování…

Libuška s Borisem budou od rána řešit dnešní Matějovu návštěvu a společnou oslavu jeho narozenin. V krámku se bude kolem Libušky stále motat jeden z jejích zákazníků, jenž jí dnes donese dokonce i dárek – parfém. Přestože jeho zájem nebude Libušce nepříjemný, parfém a pusa na tykání ji přeci jen trochu zaskočí. Zatímco před příliš přátelským zákazníkem bude Eliáš Libušku varovat, na Matěje bude žárlit skrytě. A protože v něm bude stále vidět jistou hrozbu, rozhodne se dát mu jasně najevo, kdo je v tomto teritoriu nyní pánem. Co na to Matěj?


Je pro vás rozvod krutou ranou osudu? Co bude dál?
Ohleduplně vám odpovím! Kartářka Lucie

Lumír bude stále bez nálady kvůli Pavle, která s ním přerušila jakýkoliv kontakt poté, co jí oznámil škrty v jejích honorářích. Světlana bude samozřejmě registrovat, že s manželem už není pár dnů řeč. Jeho výkyvy si ale nebude umět vysvětlit. A už vůbec by ji nenapadlo, že za vším vězí Pavla. Ta bude mít oproti Lumírovi jasno. Místo škrtů ho bude čekat pořádný průvan v peněžence. Přistoupí Lumír na její podmínky? Splní všechny její požadavky?

Seriál Ulice (1991) uvidíte v pondělí 9. května 2011 v 18:30 na Nově.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Uzená polévka

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

149 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:55
191 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
408 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:21

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat