Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 1992)

10.05.2011 | Seriály

Eliáš napne všechny svoje síly k získání přízně Libušky. Již delší dobu na ni zkouší všemožné triky, které ovládá. A zdá se, že začíná sklízet první úspěchy... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Jako vzornému tátovi se už nyní nedá Eliášovi nic vytknout. Také k Libušce se stále chová skvěle. Jeho rozmazlování nebere konce. Libuščin dotěrný zákazník mu dnes dá navíc šanci, aby se předvedl i jako neohrožený ochránce. Jakou odměnu si tím vyslouží? Dosáhne konečně svého?

Lucie se včera pokusila o usmíření s Bedřichem se vším všudy. Jenže Bedřich nakonec přespal v obýváku a jeho nálada se nikterak nezlepšila. I když z jeho stěhování sešlo a nadále zůstává s Lucií, zapomenout na to, co se stalo, prostě hned tak nedokáže. Franta bude vývojem situace doma zklamaný. K Lucii se mu od Aničky nebude ani trochu chtít. Lucie už něco zažila a ví, že teď na pilu tlačit nemůže ani u jednoho z nich. Chce to jen trpělivě čekat, až se to nejhorší přežene. Zvládne to ale tváří v tvář rezervovanému Bedřichovi a nepřátelskému Frantovi? Nebude to přeci jen nad její síly?


Je pro vás rozvod krutou ranou osudu? Co bude dál?
Ohleduplně vám odpovím! Kartářka Lucie

Lumír se může přetrhnout, aby získal zpět přízeň Pavly. Ta moc dobře ví, že když ho bude ještě chvíli napínat jako strunu, bude jí poslušně zobat z ruky. Pro začátek jejich vztah striktně omezí na lekci angličtiny a odmítání jakýchkoliv jiných kontaktů i Lumírových snah. Lumír z toho bude samozřejmě notně zoufalý. A kdo jiný by mu mohl pomoci dobrou radou než Miller? Zafunguje jeho taktika i na Pavlu? Opravdu to bude tak snadné, jak se na první pohled zdá? Vážně bude stačit jen omluva a souhlasit se vším, co Pavla řekne?

Seriál Ulice (1992) uvidíte v úterý 10. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:35
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:30

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat