Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (čtvrtek, díl 1994)

12.05.2011 | Seriály

Nyklová se může přetrhnout, aby se osvědčila jako nejlepší pečovatelka na světě. Pan Pešek si ale nemůže pomoct. Raději vzpomíná na to, jak ho kdysi kurýrovala Miriam. Nyklová, je totiž trochu jiná třída než paní profesorka, i když to s ním myslí dobře... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Jako ošetřovatelka za ni zaskočí na chvíli dokonce i Růža. Až pan Pešek najednou nebude vědět, co si s takovou přemírou pozornosti počít. Zato Vilma bude mít při pohledu na ty dva u prostřeného stolu okamžitě jasno. Růža jí leze do zelí! A takovou troufalost rozhodně nepřejde jen tak...

Bedřich se po noci strávené v dílně rozhodne pro radikální řez. Takhle už dál nechce žít. Lucii ráno oznámí, že se s Frantou ještě dnes odstěhují. Bedřichovi z toho dobře nebude, ale jiné řešení této patové situace prostě nenajde. Frantu prozatím přestěhuje k nic netušící Aničce a sám se okamžitě pustí do hledání bytu. Franta přijme novinku s nadšením. Bedřicha bude ubezpečovat, že spolu jim smutno nebude. Jak na zprávu o rozchodu zareaguje Lucie? A jak Hrihorij? Zatímco Bedřich bude na dně, Anička bude po dlouhé době zase šťastná díky Pavlovi. Je jí s ním dobře stejně jako dětem. O tom se na vlastní oči přesvědčí i samotný Bedřich, když všechny čtyři najde večer nad hrou. Jak setkání dvou Aniččiných mužů dopadne?


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a už léta vykládám karty!
Kartářka Lucie

Ingrid se její život začíná vymykat z rukou. S Vasilem a Davidem musí neustále řešit jejich stupňující se vzájemnou nevraživost. Kvůli tomu jí však nezbývá čas ani energie na její salon. Holky tak mají potíže se zákaznicemi. Nepříjemných situací přibývá každým dnem. Romana s Jitkou si budou notovat, jak to jde s kadeřnictvím od deseti k pěti. Obě budou přesvědčené, že peníze mizí v Davidově peněžence, místo aby se zaplatily faktury. Dokonce je napadne, že si snad budou hledat nové místo. Podle nich se Ingrid chová jako smyslů zbavená. Jejich domněnky nechtěně potvrdí David, který si do salonu přijde pro další peníze. Podaří se Ingrid uklidnit situaci v kadeřnictví? Bude mít dost sil čelit i Vasilovým depresím z domácího vězení?

Seriál Ulice (1994) uvidíte ve čtvrtek 12. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat