Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pátek, díl 1995)

13.05.2011 | Seriály

Ingrid se Romaně omluví, že na ni včera vyjela. Uzná, že nepořádek ve splácení faktur je její chyba. Holkám slíbí, že odteď už bude vše v pořádku. I když si takhle nečekaně posype hlavu popelem, holky se budou dívat do budoucnosti spíš s obavou. Jitka by ráda, aby Davida omrknul Olda. Pozve proto Ingrid s Davidem na dnešní večer do divadla.

David se ještě před odchodem do divadla skočí pochlubit Vasilovi, kamže to s jeho ženou večer jde. Opět se mu podaří Vasila pěkně vytočit, z čehož bude mít pramalou radost Ingrid. Navíc se jí dotkne Vasilovo ultimatum. A aby toho nebylo málo, jen stěží bude skrývat rozladění během společného večera s Farskými, který bude David prodlužovat, jak jen to půjde. Co je pak bude čekat po příchodu do garsonky?

Nyklová má od včerejška pocit, že jí Růža leze do zelí. Proto jí bude dávat neustále najevo, že si na pana Peška myslet nemá. Dokonce si kvůli Vlastimilovi i vjedou do vlasů. Přestože pan Pešek chození k doktorům nesnáší, dnes se tam konečně odhodlá. Jednak se jeho zablokovaná záda vůbec nelepší a jednak by se rád zbavil přestarostlivé Nyklové. Když ji po návratu od lékaře najde u svého sporáku, rozčílí se, že to takhle dál nejde. Nyklová ale moc dobře ví, co na něj zabírá. Jakmile vytáhne z lednice džbánek s pivem, Vlastimila hned nabručená nálada přejde a opět ji vezme na milost. Podaří se Nyklové dosáhnout svého? A co Růža? Vyklidí rozjeté šéfové pole?


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a už léta vykládám karty!
Kartářka Lucie

Tereza se dnes vypraví na radnici za Lumírem, aby mu dodala další podklady ke své nové instalaci. Kluci jí budou radit, aby kula železo, dokud je žhavé, a zneužila pikantní situace, do které Lumíra dostala Pavla. Tereza ale nebude chtít být jako on. Ona má v plánu si z něj udělat spojence. Matěj si také bude myslet, že taktizováním to dotáhne dál. Navíc Lumča podle něj nemá šanci to prokouknout. Jak Tereza na radnici dopadne tentokrát? A jak to má s dříve tak nenáviděným Peterkou nyní Vojta? Vyrazí spolu nakonec na cestu po Jižní Americe?

Seriál Ulice (1995) uvidíte v pátek 13. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:35
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:30

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat