Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (čtvrtek, díl 2009)

02.06.2011 | Seriály

Standa skončil po oslavě Vojtova vítězství s otřesem mozku a parádní kocovinou. Vojta ale dopadne daleko hůř. Kromě návštěvy policejní stanice bude mít ve škole zaděláno na ukázkový průšvih... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Podle proděkana Kota nemá Vojta o studium na univerzitě zjevně zájem, jinak by s ním nebyly takové problémy. Podle toho mu taky vyměří trest – okamžitý vyhazov ze školy. Opravdu bude muset Vojta z univerzity odejít? Podaří se mu Kota přesvědčit, že studovat chce? Je vůbec nějaká šance, jak by se na škole udržel? Pomůže mu v jeho boji za udržení se na škole Peterka?

Z Pepana se stal tatínek snů. Jiřinku miluje a nejraději by se o ni staral sám. Dokonce by i kojil, kdyby to bylo technicky možné. Samou péčí o dceru mu ušla i taková důležitá věc, jako je ukončení výkonu trestu. Blaženu jeho změna sice částečně těší, jenže když Pepan nebude chtít jít ani na pivo, začne jí to být přece jen trochu divné. Když ho k Henrymu nakonec dostane, všichni v lokále budou jen žasnout. Takového Pepana ještě nezažili… Co na Pepanově proměně vadí Blaženě nejvíc? A jak ji ohodnotí Ota a štamgasti od Henryho? 


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Lumír si svými zálety pořádně nadrobil. Mastný s Hložánkem ho teď mají v hrsti. Pokud jim Lumír nepůjde ve všem na radnici na ruku, Světlana se dozví o Pavle. A to je to poslední, po čem by Lumír nyní toužil. Jenže informace o jeho nevěře se bude šířit různými cestami, a tak se zpráva o Pavle a Lumírovi ke Světlaně stejně dostane prostřednictvím anonymu. Co to se Světlanou udělá? Bude tomu věřit? A co Lumír? Je natolik zdatný lhář, aby před Světlanou svou nevěru zatloukal, jak to jen půjde?

Seriál Ulice (2009) uvidíte ve čtvrtek 3. června 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:27
307 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:20
141 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:16

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat