Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 2022)

21.06.2011 | Seriály

Tereza dnešní noc nezamhouřila oka. Vojty se ale stejně nedočká. Jen Matěj ji dost nevybíravě seznámí se svým názorem na Peterku a na to, jak mu mohla skočit na jeho kecy zrovna ona.

Vojtovi se jeho touha vyřídit si to se svým sokem ručně přes noc z hlavy nevypaří. Ráno svůj plán uskuteční a nic netušícímu Peterkovi zle pošramotí jeho fasádu. Když Tereza zmláceného Petra uvidí, bude si vyčítat, co všechno zavinila. Ráda by si s Vojtou promluvila, ale bude chtít mluvit on s ní? Podaří se jí odradit Vojtu od odchodu z jejich bytu? K tomu bude mít Tereza navíc plnou hlavu starostí s chystaným koncertem, jehož termín se neúprosně blíží. Klapne všechno, jak má?

Bedřich stráví bezesnou noc. Bude si lámat hlavu, co dál. Ještě nedávno mu bylo hej, teď dopadne na samé dno. Naštěstí na něm nezůstane dlouho. Vzpomene si, jak mu Olda kdysi vyprávěl o hodinovém manželovi. A právě toho se chytí. To by mohla být práce zrovna pro něj a vyřešení všech jeho trablů. Ulici hned zaplaví letáky s nabídkou svých služeb. V hospodě pak přesvědčí Henryho, že jeho stoly a židle již potřebují renovaci jako sůl. První zakázka by tu tedy byla. Přijdou i další? Bylo jeho rozhodnutí stát se hodinovým manželem opravdu trefou do černého? A co na to obyvatelé Ulice?

Olda si trochu zavaří. Jitka zjistí, že mu volá nějaká Iveta, ovšem Olda o ní bude mluvit jako o důležitém klientovi. Jitka si rychle vzpomene na staré časy, kdy jí manžel zahýbal a kdy bylo zatloukání u nich doma na denním pořádku. Zatímco tehdy vše trpně snášela, dnes bude Oldu zasypávat významnými narážkami na jeho nevěru. Ten se s Ivetou skutečně sejde. Jaké to bude setkání? Odolá Olda pokušení? Jak později zareaguje na Jitčiny narážky? A co bude chtít tajně probrat s Tomášem?

Seriál Ulice (2022) uvidíte v úterý 21. června 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat