Přešlapy III (5) – Konečně spolu

04.10.2010 | Seriály

Petr s Johanou se vracejí z úžasné svatební cesty, ale jejich první společné dny v Praze už tak skvělé nejsou. David se odstěhuje od Karolíny a podává žádost o rozvod. Adam má krásného a zdravého syna, ale chybí mu Radka... Oblíbený seriál Přešlapy uvidíte každé pondělí ve 21.20 na Primě. Dívejte se, jak pokračují osudy šestice přátel.

Petr s Johanou se vracejí z úžasné svatební cesty, ale jejich první společné dny v Praze už tak skvělé nejsou. První neshody se ještě snaží řešit diplomaticky, ale když se k nim do bytu nastěhuje Petrova maminka, má toho Johana po krk.

David se odstěhuje od Karolíny a podává žádost o rozvod. Karolína se chce rozejít v dobrém, ale její přítel Marek ji přesvědčuje, aby se snažila z rozvodu získat co nejvíce. Z jejich přetahování nejvíce těží chůva Ilona, kterou si David i Karolína snaží získat na svou stranu.

Adam má krásného a zdravého syna, ale chybí mu Radka. Ne že by ji neměl vedle sebe, ale najednou se z ní stala posedlá matka, která se chová jako šílenec.

Přešlapy III (5) Konečně spolu uvidíte v pondělí 4. října 2010 ve 21:20 na Primě.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat