Optimální délka sexu je prý deset minut

Sexuální maratónci, kteří mají pocit, že musejí vydržet celou noc, jsou nudní. Většině lidí totiž nejlépe vyhovuje deset minut.

Z průzkumu mezi padesáti členy Společnosti pro sexuální terapii a výzkum, která se zabývá terapií párů se sexuálními problémy, vyplynula jistá tabulka toho, jak lidé vnímají délku sexu.

Zdá se, že jedna až dvě minuty je příliš málo, tři až sedm minut by většina lidí považovala za přijatelné, ale cokoliv nad třináct minut je už moc. Ukázalo se tedy, že lidé považují za "nejžádoucnější" sex trvající sedm až třináct minut.


Náš tip:
Váš osobní horoskop na ROK 2011! Profesionální astroložka Anna!

Odborníci podle listu Daily Telegraph dodali, že populární kultura má tendenci vytvářet nerealistické představy o tom, jak dlouho by měl sex trvat.

„Hodně mužů a žen zřejmě věří fantazii celonočního milování. To je situace, v níž jsou zralí na zklamání a nespokojenost. Doufáme, že náš průzkum skoncuje s některými mylnými představami a povzbudí muže i ženy k realistickému přístupu k věci," shrnul výsledky zkoumání profesor psychologie z Penn State University Eric Corty.

Výsledky průzkumu byly publikovány v prestižním listu Journal of Sexual Medicine.

TIP Bety: Podvedl vás partner? Napište nám svůj příběh. Každých 14 dní vybereme jeden příběh, který získá odměnu 1000 Kč. Jako bonus se k vašemu životnímu příběhu vyjádří i naše kartářka a numeroložka Terezie, která se osobním výkladům věnuje už 10 let.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat