Ženy nejčastěji rozpláčou jejich muži

27.12.2010 | Sex a vztahy

Když ženy říkají, že pláčou nejčastěji kvůli mužům, nelžou. Průzkumy totiž prokazují, že muži jsou skutečně nejčastější příčinou ženského pláče. Platí to minimálně pro tři čtvrtiny ženského pokolení.

V britském průzkumu totiž 75 procent uvedlo, že je nejčastěji rozpláče jejich mužský protějšek. Jenže pánové jsou na tom jen o trochu lépe. Jejich partnerka či matka je totiž nejčastější příčinou pláče v 63 procentech případů.

Pány ale také rozpláče stres v práci a špatný přístup jejich šéfa či kolegů. V posledním půlroce stres v práci rozplakal 32 procent Britek a 22 procent Britů.

„Navzdory těmto výsledkům, většinu Britů spíš trápí vysychání očí. Moderní prostředí totiž negativně působí na kondici očí,“ komentoval studii mluvčí společnosti Rohto, která si ji nechala vypracovat. (Čtěte také: 6 situací, které zvyšují riziko nevěry)


Diskrétní poradenství!
Výklad karet! Naživo! Nyní! Volejte kartářku Ivonu!

TIP Bety: Podvedl vás partner? Napište nám svůj příběh. Každých 14 dní vybereme jeden příběh, který získá odměnu 1000 Kč. Jako bonus se k vašemu životnímu příběhu vyjádří i naše kartářka a numeroložka Terezie, která se osobním výkladům věnuje už 10 let.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Uzená polévka

(1 hlasů)

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat