Orgasmické ženy mají úspěšnější kariéru. Souhlasíte?

Orgasmus může nejen léčit, ale může také prospívat ženské kariéře. Dámy, které si pravidelně užívají sex a dosahují při něm orgasmu, jsou totiž v práci úspěšnější.

Poslední studie jen dokazuje, že orgasmus je pro ženskou psychiku a celkovou životní pohodu ženy velmi důležitý.

Psycholožka Lisa Turner z University of Alabama tvrdí, že zatímco muži při ejakulaci energii ztrácejí, ženy jsou orgasmem naopak posilovány a zbystřuje se jim při něm myšlení.

„Správný typ orgasmu ženám výrazně zvýší energii,“ tvrdí profesorka Turnerová, která ve své studii prokázala vztah mezi pravidelným dosahováním orgasmu a kariérním úspěchem u žen. (Čtěte také: Žena snů? Má mít tyto 3 vlastnosti)

Jenže ne všechny ženy mají to štěstí, že orgasmu v životě dosáhnou. Podle lékařů nikdy nedosáhne, nebo jen výjimečně dosáhne, orgasmu 28 procent žen.

„Žena se po orgasmu cítí živěji, zdravěji a má více energie. Orgasmus u žen podporuje zdraví psychické i fyzické. Prospívá ale také schopnosti žen soustředit se,“ vysvětluje profesorka Turnerová.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat