Kdo má nejvíc sexu? Budete překvapeni

Ve dvaceti letech se považuje za skvělé, když vydržíte souložit celou noc a ráno si ještě přidáte číslo navíc. Ale je to tak i v pokročilejším věku? Pojďme se podívat, kdo má sexu vlastně nejvíc, a co četnost milování ovlivňuje?

Kolik sexuálních setkání během jednoho týdne se považuje za optimální? „Dvě“, vyhrne Monika. „Já jak to nemám obden, tak jsem nesvůj,“ odpoví Daniel. „Nevím. Fakt se ptáš na období jednoho týdne? Já na to mám chuť tak jednou, dvakrát do měsíce,“ s rozpaky ze sebe souká Květa. Každý to má prostě jinak, ale když se statistiky sečtou, vypadá to velmi zajímavě!

Jak moc se souloží? Jistý australský výzkum vypovídá o tom, jak moc frekvence pohlavních styků závisí na věku. Když máte na narozeninovém dortu dvacítku, užíváte si 144krát ročně, ve třiceti 112krát ročně, se čtyřicítkou na zádech už jen 78krát za rok a v padesáti se nedá konstatovat jiné číslo než 63… (Zdroj: Proč muži neposlouchají a ženy neumějí číst v mapách.) Jasně, jsou to průměrné statistiky – a ještě k tomu výzkum pochází od protinožců, nicméně páry ze západních zemí tvrdí, že z 60 % jsou se svým milostným životem spokojené, takže výše uvedená numera asi opravdu signalizují sexuální štěstí. A vy se k nim blížíte?


Má cenu o něj bojovat?
Prozradím vám, zda zůstat, nebo jít dál! Astroložka Anna

Když ženy touží méně

Pokud ne, tak na vině může být všudypřítomný stres, který je mocnější než sám ďábel. Speciálně touha ženy je výrazně ovlivněna událostmi okolo ní. Jestliže se obává např. o zdraví svého dítěte, vyhazovu ze zaměstnání nebo ji bude neustále sekýrovat tchyně, se kterou povede „dívčí válku“ u večeře, sex je tím posledním, na co má náladu. Netouží nasoukat se do podvazků a v náruči partnera zapomenout na předchozí příkoří, nýbrž schovat se pod peřinu a v klidu zavřít oči. Ale muž? Jo, to je ten tvor, který zachraňuje ony statistiky, se právě proto, že ho něco trápí, do sexu vrhne. Tedy aspoň pokusí se o to. (To, že narazí, je jiná věc.)  (Čtěte také: Tak trochu jiný orgasmus. Mužský bod G)

Pánové totiž vidí pohlavní styk jako ventil, jenž uvolňuje nastřádanou páru, a díky kterému se problémy rozplynou v několika vteřinách. Takže v mnoha domácnostech to po večerech vypadá asi takhle: ONA: „To snad nemyslíš vážně, že na to máš chuť? Nevidíš, jak jsem vyřízená?“ ON: „Chci se jen pomazlit, co je na tom?“ ONA: „Jseš hrozně bezohlednej a necitlivej! ON: Já? Proč? Že chci sex? Do háje, i ten náš křeček je přítulnější! Když budu žít sám, vyjde to nastejno!“

Pracovití muži mají větší chuť

Četnost sexuálních hrátek závisí, věřte nebo ne, i na vzdělání respektive inteligenci. Podle jednoho amerického časopisu a odpovědí deseti tisíce respondentů vyplývá, že méně souloží ti, kdož mají vyšší vzdělání. Vysokoškoláci nebo lidé s postgraduálním vzděláním jsou tedy na tom hůře oproti středoškolákům atd. Zajímavým faktorem je i přihlédnutí na pracovní dobu. Muži, kteří v zaměstnání pravidelně tráví osm hodin, mají styk 48krát ročně, což je oproti workoholikům docela rozdíl. Pracanti se šedesáti a více hodinami týdně trávenými prací se milovali 82krát. Zde touha a jasné cíle spojuje jediné: vysoká hladina testosteronu. (Čtěte také: Vrže vám při milování postel? Zasmějte se, ale nepřestávejte!)

A z toho všeho vyplývá, že nejlepší je být stresovaný muž ve věku 20–30 let, středního vzdělání, který je v práci víc než doma… Ten má totiž sexu tolik, kolik sám zvládne.


TIP Bety: Podvedl vás partner? Nevíte, co dál? Máte se rozvést, nebo mu odpustit? Pomůžeme se v této těžké situaci zorientovat a najít ztracenou sebedůvěru. Speciál Bety.cz  - Podvedená.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:35
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:30

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat