Sexuální fantazie: O čem sníme nejčastěji?

Možná o nich nemluvíme, ale každá z nás se jimi čas od času nechá unést – sexuální fantazie. O čem vlastně sníme nejčastěji?

Sexuální fantazie nutně nemusí souviset s naší sexuální orientací, ani obvykle nesignalizují, že jsme se sexuálním životem, který právě vedeme, nespokojené. Snění je zkrátka snění – nepotřebuje vysvětlovat a není na něm nic špatného.
Podle průzkumů se naše fantazie ubírá především těmito směry:

1.    Milování s mladším mužem (například kamarádem syna), s mužem z nižší sociální vrstvy nebo jiného etnika. Takové fantazie jsou častou doménou především starších žen.

2.    Mladé dívky naopak snívají o milování s výrazně starším partnerem, který je „zaučí“.

3.    Rychlý sex s naprostým cizincem (často ještě na veřejných místech, jako je vlak, kino nebo tmavá zapadlá ulička).

4.    Vynucený sex, jakési znásilnění – slovo „jakési“ je důležité, málokterá žena (spíše žádná) touží po vynuceném sexu, který je plný násilí, bolesti a obav o vlastní život.

5.    Sex s jinou ženou. Taková fantazie vůbec nijak nesouvisí s vaší sexuální orientací.


Žárlíte na svého partnera zbytečně? V kartách najdeme odpověď! Volejte kartářku Elenu

6.    Milování s mužem, který se o nás sice v nějakém smyslu stará, ale náš vztah je jinak neosobní, například s lékařem, knězem či nadřízeným.

7.    Romantické představy typu opuštěná pláž, rozkvetlá louka, přepychově zařízená ložnice a v nich náš vytoužený milenec.

Co je dobré vědět o sexuálních fantaziích?

Nejskvělejší věc na našich fantaziích je, že patří jen nám. Není třeba se za ně stydět nebo z nich být rozpačitá, nedopouštíte se žádného zločinu, i když sníte o něčem, co převedeno do praxe, by zločinem bylo. Zkrátka snění není realita, a proto se můžete ve své mysli opravdu odvázat.
Sexuální představy není dobré potlačovat či „cenzurovat“ – naopak, hezky si je užívejte, je to vaše právo. A rozhodně mohou být zpestřením života…
 






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Krupicová kaše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat