Tajná erotická přání: Raději mu o nich neříkejte! Víme proč

Zdálo se vám dnes v noci o milování ve třech, znásilnění, sexu s neznámým mužem či neobvyklé intimní praktice, ke které v reálu opravdu nemáte blízko? Toužíte po nestandardním sexu? Pak se ničeho nebojte – je to naprosto normální. Nebo snad ne? A proč by o tom partner neměl vědět?

Sexuální fantazie a představy vypovídají o tom, co chceme prožít. Nikomu nevadí, nikoho neohrožují a jsou naprosto nevyzpytatelné a nekonečné. Zdát se nám může cokoliv, i když s největší pravděpodobností je takový sen nebo vize spjata s touhou, kterou nemůžeme provozovat v běžném životě, protože to zkrátka nelze, stydíme se za ni, nechceme o ní říct partnerovi, chybí nám odvaha, nechceme partnera ranit a podobně. Naše pocity jsou oprávněné.

Sex se mnou je jí málo?

Svěříme-li se protějšku o svých fantaziích, nikdy nevíme, jak na to bude reagovat. Hrozí, že si začne připadat méněcenný, nedostatečně atraktivní, zrazený. Stejně jako čtenář Milan. „Když mi přítelkyně v přiopilém stavu řekla, že by chtěla vyzkoušet sex se dvěma až třemi muži najednou, hrozně se mě to dotklo. Říkal jsem si, že jí nestačím. A to si vlastně myslím i doteď. I když se totiž druhý den omluvila s tím, že se jí o tom jen jednoho dne zdálo a nemám to brát vážně, trochu se mi ulevilo, ale pořád to ve mně hlodá. Nikdy bych nemohl být v posteli s více muži současně,“ přiznává Milan. Co na to odborník? (Čtěte také: Máte hříšné myšlenky? Netrapte se a užijte si je!)

Nemůžu ti říct o svých fantaziích

Podle sexuologa Zlatko Pastora se absolutní upřímnost v sexu nevyplácí, protože okolí o úplnou pravdu nestojí. A nedá se říct, že by na základě Milanova příběhu bylo mužské ego křehčí než to ženské. Obě pohlaví totiž nerada slyší to, že partner netouží jenom po nich samotných a v posteli hledá „něco víc“. Je proto lepší držet své tajné sny pod pokličkou, i když jsou neškodné. Ale to neznamená, že si je máte zakazovat! Vytěžte z nich co nejvíce! Fantazie povzbuzují touhu, obohacují život, odpoutávají od reality. Toho se zbavovat netřeba, i když se vám zdá třeba o násilí.


Zažili jste v lásce zklamání, ale nechcete to ještě vzdát?
Pomohu vám začít znovu! Kartářka Elena

O čem se zdá českým ženám?

Takové představy nejsou neobvyklé. Trestání, znásilnění, přepadení a ponižování se vyskytuje ve fantaziích žen, které jsou v běžném životě dominantní. Pokud se jim nedaří krotit své vášně na partnerovi, kompenzují si to v představách.

Hra na prostitutku nebo skupinový sex je zase spojen se ženami, které rády provokují, touží být středem pozornosti, jsou zvědavé. Mezi běžné představy patří i milování s bývalým partnerem nebo někým z okolí (kolega, soused, obchodní partner). Jedná se o to, že těmto ženám chybí inovace, vzrušení, jež zažívaly na počátku vztahu. Svého milého mají pořád stejně rády, ale nemají odvahu navrhnout mu něco neobvyklého – tantra masáž, ubytování se v hotelovém pokoji, aby si připadaly jako studentky, zakoupení erotické pomůcky…(Čtěte také: Spontánní či plánovaný. Který sex je lepší?)

Jak mu naznačit své touhy?

Řešením ale není „vybalit“ své skryté touhy na milence rovnou, nýbrž například formou hry zjistit, zda by přistoupil na nějakou změnu, aby se sexuální život posunul dál. Jste-li v podobné situaci, v uvolněné chvíli se střídavě ptejte na názor druhého: Co bys se mnou chtěl prožít? Na jaký sexuální okamžik našeho vztahu nejradši vzpomínáš? Vaše odpovědi mu napovědí, po čem se vám stýská, co byste ráda.
O sexu s cizincem ze snu z předchozí noci se mu ale radši nezmiňujte, aby vaše postel nezůstala prázdná! Ani vám by se nelíbilo slyšet, že byste měla mít sex mezi prsatými modelkami a jedním mužem – vaším partnerem.

Zdroj: Zlatko Pastor, Tajemství ženské sexuality
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat