6 pravidel pro erotickou selfie. Troufnete si?

Podprsenka dolů, natočit se, posvítit a CVAK!? Erotické selfie zaplavují sociální sítě! Taky se na tvorbu nějaké z nich chystáte? Tak hlavně jestli máte zmáknutá pravidla. Je jich 6 a jejich porušení se vážně trestá!

Celebrity se s tím nepářou. Za poslední měsíce se zvýšil počet lechtivých selfíček vystavovaných na sociálních sítích. Od takové zpěvačky Miley Cyrus je na to člověk zvyklý, ale třeba i pěvecká star Christina Aquilera podlehla tomuto trendu.

VIP móda

Stojící před zrcadlem pouze v růžových kalhotkách se zdokumentovala a k fotce, na které si umně zakrývá ňadra, přidala komentář, že „chce se svými fanoušky sdílet něco intimnějšího“. A prý je to teprve začátek. Tak snad selfíčkům nepropadne stejně jako samozvaná hvězda reality show Kim Kardashian, která měla potřebu zvěčnit se zcela nahá - s těhotenským bříškem. Odvážné? Nepochopitelné?

Každý na to má jiný názor, ale buď jak buď, erotické akty zažívají slávu a možná i vy o nich přemýšlíte – i kdyby je měl vidět jen partner. Vztahují se na focení nějaká pravidla? Ano, a je jich právě šest.

1. Komu? Jak? A proč?

Ať už jsou vaše úmysly jakékoli charakteru, před zahájením vlastního focení si stanovte, kam až chcete zajít. Jde vám o erotickou vkusnost, nebo lascivnost na hranici porna? Budou intimní partie vidět? Určete si jasné hranice, protože od nich se všechno bude vyvíjet.

2. Test kompatibility

Na rekvizity možná ani nedojde, ale to se předem neví. Vyzkoušejte si před zrcadlem pár lechtivých pozic a variant s odkládáním oblečení. Připadáte si víc sexy, když se na sebe díváte z boku? A jak to vypadá, když si jednou rukou držíte mobil a tou druhou přidržujete prsa? Proveďte takový malý privátní casting, ke kterému patří i úprava líčení nebo vlasů.

3. Výběr místa

V momentě, kdy máte jasno o „kostýmu“, přichází čas na výběr vhodného místa. Celebrity většinou volí koupelnu, protože je intimní.

Máte-li stejnou vizi, dejte si pozor na detaily a v konečném záběru zkontrolujte, jestli není vidět toaleta. Jedná se o trapas, kterým se na internetu baví miliony lidí. (Snímek, který by měl působit eroticky, zhýrale nebo provokativně, WC mísa vážně kazí, ať už je na něm kdokoli.)

Něco podobného platí i u obýváků, chodeb a dalších míst v bytě. Dojem může pokazit ošklivý obraz, pohozené dětské hračky na podlaze, nebo třeba neumyté nádobí. Vždy si tedy důkladně překontrolujte prostor, ve kterém se chcete fotit!

4. Kontrola stavu techniky

Po překontrolování, zda máte volnou paměť a nabitou baterii v mobilu nebo foťáku, udělejte několik záběrů. První ani druhý se vám určitě líbit nebude, tak ať máte k dispozici víc variant.

5. Úpravy čistě ve vlastní režii!

Výsledné selfíčko ještě překontrolujte a případně dolaďte za pomoci nějakého z programů na úpravu fotek. Oříznutí, jiné tóny, vzkaz… Co je komu libo. Hlavně ale o zásah nežádejte žádného známého. Nikdy nemůžete vědět, kam by se fotka dostala.

6. Věnování

Se svým aktem naložte podle svého vědomí a svědomí a mějte na paměti, že co na sociální síť dáte, to vám může být „ukradeno“. Naprosto bez pardonu a nepostižitelně. (Existují i případy, že z lechtivých fotek vznikne reklama na erotické služby.)

Leckdo proto zastává názor, že nejlepší je vůbec se nikam nefotit a hlavně to nevystavovat po všech čertech, protože kde nic není, ani smrt nebere, jak se říká… A schválně, jestli víte, co se o selfíčkách říká ve vědeckých kruzích? Tihle lidé ho mají nejradši!

Co o vás fotka vypovídá?

Nedávný výzkum Ohio State University prokázal, že ti, kdo fotí sebe sama, jsou egoističtí. „Lidé, kteří dělají hodně selfíček a tráví moc času jejich úpravami, jsou bez narcističtí, a tohle je vůbec poprvé, co tato skutečnost byla potvrzena studií,“ nechala se slyšet psycholožka Jesse Fox, která prozkoumala souvislosti mezi sebeprezentací a povahovými rysy. Nejen podle ní je to bída. Chroničtí „vystavovači“ mají problémy sami se sebou. Tak to hlavně nepřežeňte…

A co, už vás tahle móda taky dostala?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat