Chlípná sexuální hra: Zhýralost na horkou letní noc!

Vedro? Tak se svlékněte! Nejenže vám bude lépe po těle, ale nakopnete i vlastní milostný život. Odhalování oblastí X totiž patří k dávným hrátkám, které znali již ve starověkém Egyptě. Inspirujte se zhýralostmi této doby!

Pro osvěžení či povzbuzení sexuálního života není nutné stavět se hlavu. Někdy stačí opravdu málo. Třeba když se člověk vrátí po časové ose zpět k minulým časům a poukáže na to nejdůležitější, co spouští erotické představy – vlastní tělo. Kde vzít mustr?

Zapomeňte na 50 odstínů šedi, tedy kultovní erotický román současnosti, inspirace se dá nalézt i v literatuře staršího data. Třeba francouzské dílo spisovatelky Pauline Réage Příběh O s datem vydání roku 1954. Kam se hrabe autorka E. L. James a její pan Grey!

Letní četba k vodě

Tenhle příběh se odehrává na hradě lásky a tamní otroci mají zvláštní příkaz: nikdy si na sebe nesmí vzít oblečení, které by zakrylo jejich pohlaví. Ženy mají tedy vždy odhalená ňadra a nosí sukně, které se dají snadno vyhrnout nebo podkasat. Muži mají na sobě pláště a jejich kalhoty jsou v přední části prostříhané. Jak důmyslné…

Tento erotický román s velkým R se zaměřuje na to, co objevili již ve starověkém Egyptě i na Krétě. Hrátky s erotogenními oblastmi – pohlavními orgány a prsy patří k základním pilířům sexuality. Skvělé je, že jestli se i vy chcete vrátit v čase, nepotřebujete nic víc než jen svoje starší oblečení. A nůžky, pochopitelně.

Barva těla versus tajemná černá

Linda Sonntag, autorka příruček pro dospělé, doporučuje zaměřit se nejen na výrazné barvy, ale i klasiku. To kvůli kontrastu. „Černá látka, zakrývající téměř celá těla, a z ní výrazně vystupující pohlavní ústrojí se spojují v erotickém účinku, který je úžasný,“ popisuje ve své knize Hry lásky. Důležitá je hlavně dostupnost, se kterou klín i ňadra budou připraveny k polaskání. Na zbytku hábitu ani tak nezáleží. Takže, co máte v šatníku?

Oblečení odhalující vršek si můžete udělat svázáním několika šátků či rozstříháním nějakého svého staršího kousku. Kdy jindy, když ne teď? Ve vedrech je odhalování naprosto přirozené, takže ani partner si nebude klepat na čelo. Spíš ocení vaši kreativitu. Ostatně, takový dokonalý nástup vypadá následovně.

Střihoruká bohyně na scéně

„Nejprve se objevte v důvěrně známém oblečení. K partnerovi buďte zády. Teprve, až si budete jistá, že vám muž věnuje pozornost, se k němu otočte čelem a předveďte se mu,“ dál radí spisovatelka.

A co se týče dolní poloviny těla, maxi sukně, maxi šaty, tuniky ovázané okolo pasu… a kalhotky v nedohlednu. Kam se poděly? Kdo ví. Každopádně je to tajemství, o kterém partner musí vědět stůj co stůj. Zvlášť když si troufnete opustit hotelový resort nebo vlastní zahradu bez takové nezbytnosti.

„Občas to takhle dělávám,“ svěřuje se dvaatřicetiletá Laura s tím, že svoje tělo zvlášť během dovolených používá k provokaci manžela.

Drobnost, která zabírá

„Jsme spolu pět let, takže občas je potřeba trochu si zařádit. A na to mám tip. Vyjděte si bez kalhotek, ale neříkejte to dřív, než okolo vás nebudou jiní lidé. Po tom, co mu to pošeptáte, tvařte se naprosto nevinně. Uvidíte, že než se vrátíte zpátky na pokoj nebo domů, váš muž se od vás nebude příliš vzdalovat. Zafunguje totiž ochranitelský syndrom. Můj muž mě například celou dobu hladí po zadku,“ směje se čtenářka, která o scénáři, který přijde později, rozhoduje sama.

„Samozřejmě, toho mého to vždycky nakopne a chce sex co nejdřív. Jenže pánem situace je v tomto případě žena. Je na vás, jak dlouho budete odolávat. Tak si to užijte. Stejně jako já,“ usmívá se. Inspirovala vás? Potřebujete nějaké nakopávačky? Z domácích zásob využijete ještě:

* sluneční brýle - skrz ně si budete připadat anonymně a schovaně, i když zbytek těla bude odhalen.

* podprsenku s vykrojenými košíčky nebo rovnou bez košíčků - hodí se těm, kdo mají obavy o vzhled svých prsou

* rozevláté sukně dlouhé až ke kotníkům – usnadní všechny jeho i vaše touhy.

A co on, nechá si zahalit všechno kromě vlastního rozkroku? Nezjistíte, dokud to nezkusíte. Ještěže jsou prázdniny v plném proudu…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat