Máme víc sexuálních partnerů než naši rodiče?!

13.07.2015 | Sex a vztahy

Generace narozená po roce 1990 má před svatbou v průměru dvojnásobek sexuálních partnerů, než kolik měli její rodiče. Za promiskuitu můžou především mobilní aplikace typu Tinder a uvolněná společenská morálka, v homosexuální populaci je však střídání sexuálních partnerů ještě mnohem běžnější.

Dnešní generace do pětadvaceti let vystřídá v průměru deset sexuálních partnerů, než se usadí a založí rodinu či dlouhodobý vztah. Jejich rodičové přitom před svatbou měli v průměru jen pět sexuálních partnerů.

Každý sedmý mladý (do pětadvaceti let) měl více než dvacet sexuálních partnerů před svatbou. Třetina mladých ani nečeká, že potká životního partnera a je smířená s doživotním střídáním protějšků. Vyplývá to z britského průzkumu, který zveřejnil deník The Express.

„Tato studie dokazuje, že došlo k příkrému zrychlení sociální evoluce již v jediné generaci… Mladá generace střídá kamarády, partnery, práce, a dokonce i domovy při hledání toho pravého,“ svěřil profesor psychologie Cary Cooper z Manchesteru v rozhovoru pro deník The Express.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:01
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat