Proč jsme v podvádění lepší než muži?

28.08.2015 | Sex a vztahy

Nevěra. Není to nijak pěkné slovo a už vůbec ne příjemný zážitek. Nikdo z nás nechce být podváděn a upřímně, většina z nás napočítá ani s tím, že by kdy svého partnera či svou partnerku podvedla. Jenže plány jsou jedna věc, realita druhá…

A tak podvádíme a jsme podváděni. Bohužel.

Pokud bychom vyhlásili soutěž o to, zda jsou v nevěře šikovnější muži, nebo ženy, měly bychom my ženy lehce navrch. Proč?

1. Viděly jsme spoustu telenovel, romantických filmů a seriálů, takže máme teorii „zmáknutou“. A kdo je připraven, není překvapen…

2. Jsme dobré herečky. Nemá cenu si nic namlouvat, když chceme, ve lhaní a předstírání na nás nikdo nemá. Ani zástupci „silnějšího pohlaví“.

3. Pokud přijdeme domů a voníme cizí kolínskou, vždycky můžeme říct, že jsme se cestou z práce stavily v parfumerii. A nikdo nás nebude podezírat.

4. Máme vyšší sociální inteligenci a jsme empatičtější než muži, takže rychle vycítíme, pokud nás partner z něčeho podezírá – a zařídíme se podle toho.

5. Máme smysl pro detaily, takže by se nám nestalo, že zaplatíme za pokoj v hotelu kartou, k níž má přístup i partner, nenecháme si sms v mobilu apod.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat