Módní průšvihy z MTV: Róby nahradila NAHOTA!

Letošní MTV Music Video Awards přinesly – jako ostatně obvykle – plejádu úžasně povedených outfitů i naprostých módních průšvihů. Které stály za to?

Co se nepovedlo

1. Kim Kardashian a Kanye West

Dobrá zpráva je, že k sobě ladí alespoň barevně. A to je je tak všechno. Jinak oba vypadají, jako by si odskočili z gauče a nikdo jim neřekl, že jdou na udílení prestižních cen…

2. Miley Cyrus

Soutěž „Kdo se oblékne nejméně“ vyhrála. Škoda jen, že se v téhle disciplíně nesoutěžilo… Jinak je to okoukaný pokus upozornit na sebe (kromě toho už prakticky není kousek těla, který by Miley neodhalila, takže to začíná být nuda).

3. Nicki Minaj

Nic proti zdůraznění ženských křivek, zlaté šaty zpěvačce navíc sluší. Jenže problém je v tom, že vypadají nějak povědomě. Jako bychom podobný model už viděli. Třeba na Jennifer Lopez. Takže příště by to chtělo víc originality!

4. Justin Bieber

Vlastně sám o sobě není žádný z kousků vysloveně špatný, ale dohromady jaksi neladí a nedávají smysl. Jistě, pořád lepší než ty příšerné harémky připomínající dupačky, ale pořád tomu něco chybí.

5. Britney Spears

Navzdory tomu, že Britney vypadala tak dobře, jako už dlouho ne, a postavu má skoro jako dřív, musíme ubrat pomyslné body kvůli nepadnoucímu vrchnímu dílu šatů – jako by byl o číslo až dvě menší…

6. Jeremy Scott

Tomuhle outfitu cosi přebývá (barvy) a cosi chybí (třeba košile).

A kdo zazářil

1. Taylor Swift

Nejenže byla za hvězdu, co se cen týče, skvěle odhadla i outfit. Originální, jednoduchý, ale přitom rafinovaný, zkrátka tleskáme.

2. Chrissy Teigen

Elegantní, mladistvé, sexy. Co dodat?

3. Vanessa Hudgens

Je to sice možná trochu přeslazený look, ale doladěný do posledního detailu (make-up, účes). A proč nebýt občas za princeznu?

4. Demi Lovato

Demi tentokrát rozhodně nesáhla vedle. Růžové šaty obepínají její křivky přesně na těch místech, na nichž by měly.

5. Rita Ora

Rozparek až do nebes, dekolt až k pasu… Pro někoho možná až příliš, ale na Ritě to nějak nevadí. Naopak!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat