5 otázek, které byste si měla v posteli položit

28.01.2016 | Sex a vztahy

Komunikace je pro spokojený (a hlavně uspokojující) sexuální život klíčová. Je proto nezbytné znát odpovědi na ty správné otázky. Jen tak budete v posteli nejen radost rozdávat, ale i dostávat!

Takže co byste s partnerem měli probrat, aby váš milostný život nabral ty správné obrátky?

Otázka č. 1: „Jaký byl tvůj nejlepší/nejdivočejší/nejdobrodružnější sexuální zážitek?“

A nemusí se jednat jen o zážitek společný – není nutné předstírat, že jste před tím, než jste se potkali, neměli žádný milostný život (tedy pokud tomu tak skutečně nebylo). Samozřejmě byste neměli setrvávat v minulosti nebo donekonečna vychvalovat, jaký byl Karel neúnavný milenec/Lucie byla dračice, ale pokud jste s ním/ní zažili opravdu něco nezapomenutelného, můžete se inspirovat.

Otázka č. 2: „Jak si vlastně představuješ ideální milostný život?“

K sexu patří i „technické aspekty“ typu jak často si myslíte, že byste se měli milovat, jaké máte hranice, kde byste se nikdy nemilovali (a kde naopak ano) apod. Nepodceňujte tyto otázky!

Otázka č. 3: „Co se ti líbí na našem sexuálním životě?“

Nemá cenu ptát se jen na to, co hezkého či nezapomenutelného jste kdy zažili v minulosti – rozhodně byste si měli i říct, co skvělého zažíváte v posteli společně. Protože pochvala je ta nejlepší motivace. A i té je v milostném životě zapotřebí!

Otázka č. 4: „Je něco, co bys chtěl/chtěla do našeho sexuálního života zařadit častěji?“

Pokud jste k sobě otevření, pak si takovou otázku nejspíš pokládat nemusíte, ale řadě párů by jistě prospěla. Možná jste spolu již „odhalili“, co se vám líbí, ale v rutině sexuálního života (a týká se to především dlouholetých vztahů), se ona věc cestou ztratila. A to by byla věčná škoda!

Otázka č. 5: „Je něco, co bys chtěl/chtěla zkusit, ale nejsi si jistý/jistá, že bych souhlasil/souhlasila?“

Každý máme nějaké sny a touhy, nějaké sexuální fantazie. Ovšem někdy si nejsme tak docela jistí, že by naše fantazie byly „po chuti“ našemu protějšku. Jenže pokud své sny neodhalíte, nikdy nezjistíte, zda váš partner/vaše partnerka třeba netouží po tom samém! Jen si představte, jaký obrat by váš milostný život nabral! A kdo říká, že i když váš protějšek nesdílí přímo vaše touhy, nemůže se stát, že se do nich „nezamiluje“? Za zkoušku (a úžasný sex) to stojí!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat