Chcete, aby křičel blahem? Tohle penisy milují!

Tak nějak se vždycky říkalo, že chlap se dá utáhnout za přirození nebo dobré jídlo. Ať už je pravda jakákoli, v tom prvním případě je úspěch zaručen zvlášť ve chvíli, když víte, jak natahovat, utahovat a zatahovat… kůžičku!

Chcete, aby měl orgasmus dřív, než si to milostpán rozmyslí nebo poručí? Dnes výjimečně nemáte náladu na sexuální maraton, protože ráno vstáváte do práce? Přistupte na triky, před jejichž účinkem si nemůže být jistý ani malý kolibřík, ani velká mamba. Pomocí úplného stažení předkožky lze totiž docítit zvýšené citlivosti penisu, což vám může usnadnit život nejen ve chvílích, kdy dlouhotrvající sex není vaší prioritou. Takže jak na to?

Kroužek neboli snubák

Spojte palec a ukazovák mezi prostředník kolem kořene penisu. Stáhněte předkožku a ostatními prsty a dlaní jemně stiskněte varlata. (Kůžička se napne.) Pokud si lámete hlavu nad případnou obřízkou, zvolte extra něžný přístup. V těchto případech totiž postačí téměř až „neviditelné“, krátké stažení, o kterém si vy myslíte, že je skoro bezvýznamné.

„Mám obřízku a je škoda, že se toho ženy bojí,“ krčí rameny čtyřiatřicetiletý Martin, který říká, že i malé stažení se počítá! „On ten pohyb není moc vidět, ale spíš cítit,“ směje se.

Prosté a jednoduché objetí

Varianta pro muže i ženy, kteří si chtějí situaci ulehčit, nebo touží udělat druhému nesmírně dobře? Palcem obejměte penis přímo u jeho kořene. Zbylými čtyřmi prsty svírejte, hlaďte nebo klidně i šimrejte šourek. (Počet prstů můžete libovolně měnit podle nálady a zpětné vazby partnera.)

Vítězné véčko

Gesto „victoria“ neboli vítězství, žití v míru a harmonii a zároveň ukazatel toho, že je vám momentálně fajn, se hodí používat i jinde než ve společnosti. Ukazovák a prostředník prostě vystrčte ven a zbylé prsty schovejte do dlaně. Véčko nasaďte na penis a směřujte ho do strany. Tato „vidlice“ napíná kůžičku, zatímco malík a prsteník se může věnovat šourku, pokud vám zbudou síly ještě na nějaké experimenty. Tudíž rekapitulace: držíte, objímáte, okroužkováváte a zvyšujete citlivost. Dá se dělat ještě něco jiného?

Masážní techniky provedené při napnuté kůžičce penisu (za předpokladu, že vaše ruka je řádně namazána nějakým lubrikantem nebo masážním gelem) patří k velmi účinným způsobům stimulace. Zde jsou vaše možnosti…

Hra na schovávanou

Navlhčený penis volně leží partnerovi na břiše, vy ho uchopíte u kořene, stáhnete mu předkožku nějakou z výše popsaných variant a otevřenou dlaň druhé ruky položíte na žalud. Pak předkožku táhnete směrem k hrudníku milence a v mezičase zkoušíte různé tlaky, sevření, směry, pohyby a podobně – stejně jako to chodí u klasických masážních hmatů. Třeba při způsobů hledání nového stylu objevíte nějaký svůj vlastní, na který do smrti nezapomene.

Spirála jako z filmu

Stáhněte předkožku a druhou rukou čapněte penis u jeho kořene, jako tomu bylo v prvním případě. Lehce sevřete a táhněte vzhůru, ale napodobte kroutivý pohyb spirály. V případě, že se s ním sžijete (myšleno s pohybem i penisem), můžete jezdit nahoru a dolů a postup si zopakovat v sériích. Kroutivý pohyb je zvlášť účinný v místech, kde se napojuje žalud. (Ti, kdo mají po obřízce jizvu, ho taktéž velmi rádi vítají.)

Hrátky s palcem

To si takhle řádně navlhčený penis zafixujete palcem, který směřuje k žaludu, a malík si opřete o kořen (nebo naopak). Chce to sice trochu cviku, ale jakmile zkombinujete spirálu s „palečkovou akcí“, dočká se ten váš velmi příjemných pocitů. Čím vás za ně asi odmění? No už přemýšlejte…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat