Malé změny pro velké vzrušení

17.05.2022 | Sex a vztahy

Máte s partnerem při milování oblíbené dvě tři polohy, které neustále opakujete, a i když byste rádi změnu, už jen při pohledu na pozice z Kámasútry vás bolí všechny svaly? Nebojte, k novým zážitkům v posteli stačí i malé změny!

Jak proměnit tradiční polohu v nevšední zkušenost? Třeba některým z následujících postupů!

Zapojte lokty

Poloha zezadu, kdy je žena na všech čtyřech, vám poskytne nové potěšení, pokud se žena neopře jen o dlaně, ale „sníží se“ na lokty. Jednak umožní partnerovi hlubší průnik, jednak ji nebudou bolet zápěstí v případě tvrdších přírazů.

Pomoc ze skříně

U polohy zezadu ještě zůstaňme. Když bude žena na všech čtyřech, partner jí může okolo boků omotat silnější šátek nebo široký pásek. Ten pak může využívat k přitahování ženy směrem k sobě. Jednak si může uvolnit jednu ruku (a tu využít například k dráždění partnerčina klitorisu), jednak odpadne pro ženu často nepohodlné držení (plus vzrušení z nové „pomůcky“ také dokáže své).

Kam dát nohy

I tradičního misionáře můžete obléknout do nevšedního hávu. Klasicky leží žena na zádech a muž leží na ní, mezi jejíma nohama. Zkuste to příště jinak – žena na zádech, muž nad ní, ale její nohy jsou mezi nohama muže. Tím sice zabráníte hlubšímu průniku, ale pochva se bude zdát „těsnější“ a navíc si žena užije větší stimulaci klitorisu.

Trocha jógy

Nebojte, ani tato úprava misionářské polohy nevyžaduje žádné velké pohybové schopnosti. Žena v ní uchopí své nohy pod koleny a přitáhne si je k tělu. V této pozici pak nohy mírně roztáhne (ale stále je drží pod koleny), lýtka a chodidla směřují vzhůru ke stropu. Taková poloha zajistí nejen hluboký průnik, ale také těsnost pochvy a větší tření těch správných míst pro intenzivní orgasmus obou partnerů.

Zdroj: názory autora - celý článek






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat