Nevěrníci vyžadují u milenců především orální sex

24.09.2023 | Sex a vztahy

Partnerovu nevěru často omlouváme hledáním chyby u sebe. Odpovědí může být nedostatečné provozovaní orálního sexu. Ten je totiž mezi nevěrníky na prvním místě a je nejčastější formou sexu při zahýbání stálému partnerovi.

Vyplývá to z průzkumu (1) na seznamce Victoria Milan, celoevropské základně pro nevěrné, kteří chtějí hledat protějšek za zády stálého partnera. Více než devět tisíc členů této seznamky odhalilo, co má rádo v sexu a co požaduje od milence či milenky.

Naprosto nezbytná zábava

Pro osmašedesát procent mužů a pětašedesát procent žen je naprosto nezbytné, aby jejich milenec či milenka provozovali ochotně orální sex. Pokud se jim něco takového protiví, pak mají menší šanci, že někoho ochotného k nevěře najdou.

„Z průzkumu také vyplývá, že pro dvaasedmdesát procent žen a pětaosmdesát procent mužů je orální sex naprosto nezbytný v jakémkoli vztahu, ať už partnerském či mileneckém, a neměl by nikdy ze vztahu vymizet,“ uvádějí autoři průzkumu (1).

Pasivní versus aktivní účastníci

Přijímání orálního sexu je vždy oblíbenější než jeho poskytování, ale i tak ho ochotně druhému bez výhrad poskytne sedm z deseti členů seznamky Victoria Milan.

Každopádně v ochotě poskytovat orální sex existují i kulturní rozdíly a nejochotnější v tomto smyslu jsou v rámci Evropy Nizozemci, kteří poskytují orální uspokojení protějšku v osmi z deseti mužů a žen (2).

Zdroj: (1) www.psychologytoday.com/us/blog/unique-everybody-else/201306/infidelity-detection-and-women-s-interest-in-oral-sex, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6327665/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat