Intimní experimenty s potravinami okoření váš milostný život

Co můžete udělat pro okořenění sexuálních setkání se svým dlouhodobým partnerem? Dát si s ním soukromý, vzrušující piknik přímo v posteli! Co a proč servírovat?

Mnoho milenců zapojuje do svého sexuálního života potraviny. Ano, jídlo neslouží jenom pro ukojení hladu, ale i sexuální radovánky – především před samotným pohlavním stykem. Můžete si myslet, že je to trochu divné, ale pokud jste ochotné to risknout, můžete objevit nový způsob, jak rozšířit (a vylepšit) váš milostný život.

Jídlo jako předehra

Zkuste vytvořit slastnou svačinu z ovoce a sýrů v rámci nového způsobu svádění svého partnera! Vinné hrozny, jahody, kiwi, ananas, mango, pomeranč, jablíčka, kousky melounu jsou skvělou volbou. Ze sýrů použijte tenké plátky čedaru nebo mozarelly, mlsnější jazyk ukojte sýrem Bree, Leerdamer…. Pamlsky z talíře ochutnejte jako první, přivřete oči nad blaženou chutí sýra a ovoce a ukažte mu, že si umíte vychutnat, co vám život nabízí. Mluvit o skvělé chuti je taktéž dobrý způsob, jak naladit smysly svého partnera do stavu vzrušení. „Vysaju tě stejně jako tenhle meloun. Hm, pokapu šťávou z téhle sladké jahody tvůj penis.“ (NEPŘEHLÉDNĚTE: Svůdná předehra... Po takové bude jen váš!)

Sexuální raut na partnerovi

Určitě znáte scénu z nějakého filmu, ve kterém jeden z páru přejíždí ledem po nahé kůži toho druhého. Ale přemýšlela jste někdy o použití kousku ovoce? Jedná se o další krok při zkoumání potravin při předehře. Zkuste tento jednoduchý trik se svým oblíbeným ovocem. Vezměte kus melounu, jahody, manga nebo jiného šťavnatého ovoce, a vydejte se pomalu po erotogenních zónách na těle svého partnera. Trasa může vést třeba od krku přes hrudník a břicho, vnitřní strany stehen až do rozkroku. Pak použijte svůj jazyk a sledujte jím stejnou cestu. Bude pro vás sladká a smyslná. (Pokud nechcete využít kontrastu chladu a tepla, vyndejte ovoce nejméně hodinu předem z ledničky, aby se ohřálo na pokojovou teplotu.)

Používání potravin při orálním sexu? Vzrušující!

Orální sex a potraviny jsou přímo osudově propojeny. Šlehačka, jahody, čokoládový sirup… To všechno osladí pohlavní orgány jedna báseň. Ale pozor. Potraviny s vysokým obsahem cukru do pochvy nepatří, neboť naruší její vyvážené prostředí, což se může projevit nepříjemnou kvasinkovou infekcí. Na zřetel berte i to, že jakmile šlehačka či ovocný sirup začne schnout, stane se lepivým. Proto si k ruce připravte vlhčené ubrousky nebo hadřík. (NEPŘEHLÉDNĚTE: Kdy máme největší chuť na sex?)

Do zeleniny pro utěšitele

O využití zeleniny v masturbaci taky není pochyb. Dlouhé a tenké druhy jako cuketa či okurka mají stejné uplatnění jako penis nebo vibrátor. U mrkve buďte opatrné, neboť má celkem drsný povrch. Jinak se ale není čeho bát. Zelenina o ovoce jsou tu pro potěchu vašich žaludků i sexuální experimenty. Stačí jen odhodlat se a zkusit… Mnozí lidé zjišťují, že používání potravin v předehře učinilo jejich sexuální život velmi smyslný.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat