3 erotické hry, které zpestří zimní večery. P. S.: Kde máte šálu a čepici?

Šály, kukly, rukavice, šátky… Jasně, chrání před zimou, ale taky se dají využít i k jiným účelům. Zapomeňte na jejich primární funkci a použijte je, aspoň jednou, hříšně! Takhle!

Nevíte, co s dlouhým zimním večerem? Zatáhněte závěsy a zapalte svíčku s nějakou typicky zimní vůní (třeba skořice, badyán, pečená jablíčka…), ať si i čich přijde na své. A co pak? Hrajte si, co jiného…

Hra na slepého

Vhodné pomůcky: pletené kukly, šály, šátky

Důvod k jejich použití: Pokud partnera dočasně připravíte o zrak, dynamicky podpoříte funkci ostatních smyslů, které začnou pracovat intenzivněji.

Jak na to? Kreativec a aktivnější partner využije výše zmíněné oblečení paní Zimy tak, aby submisivnější milenec neměl přehled o tom, co ho čeká, a jaké pomůcky budou v této sexuální seanci použity. Tělo se na ně předem nepřipraví, tudíž zafunguje faktor překvapení.

Požádejte milence, aby zaujal pro něj vhodnou polohu. Zakryjte mu oči nějakou z výše uvedených pomůcek (příliš neutahujte a myslete na pohodlí protějšku) a sáhněte třeba pro peříčko, vibrátor, svíčku, jejíž vosk budete moci bezpečně použít pro stimulaci pokožky… (Obecně platí, že hrátky s teplotami patří mezi nejoblíbenější zimní i letní zábavy.) Vyhledejte místa jako rty, krk, prsa… Nezapomeňte na partnera mluvit a udržovat s ním kontakt.

Znehybnění

Vhodné pomůcky: šály, šátky (nezpůsobí žádné zranění, což je fajn)

Důvod k jejich použití:  Bondáž patří k nejběžnějším sexuálním fantaziím, která se daá kombinovat s jinými druhy stimulace.

Jak na to? Submisivnější partner by (aspoň pro začátek) měl být spoután tak, aby si rukama dosáhl na přirození. Pokud poblíž není žádný stabilní předmět, ke kterému se dotyčný připoutá, nepoutejte kotníky těsně k sobě, neboť jedině tak předejdete zranění.

Laici, jež teprve začínají s tímto druhem erotických hrátek, nechť raději začnou klasikou: připoutáním k pelesti postele. Opět platí, že sevření by nemělo být příliš těsné, i když se v tomto případě jedná „jen“ po šálu, která je ke šněrování a uzlování jako dělaná.

Hra na hluchého

Vhodné pomůcky: čepice, klapky na uši, šály několikrát omotané kolem hlavy

Důvod k jejich použití:  Vplutí do hluché temnoty je sice pro podřízenějšího partnera tím nejjemnějším, co ho může potkat, nicméně i tak uslyší bít svoje srdce, které nepřehluší soustředěnost na aktivity dominanta.

Jak na to? Zakrýt uši něčím, co visí na věšáku v předsíni, využívat mimiku, znázornění a ukázkové předvádění. Vyplatí se nejdřív předvést očím milence, s čím že si to budete hrát, a teprve pak to použít.

Každopádně ve všech případech se chovejte k partnerovi s citem a věnujte pozornost řeči jeho těla a zpětné vazbě. Tak bude zážitek příjemný pro oba. Nezapomínejte, že jen pohodlí a příjemné pocity jdou ruku v ruce s nevšedními erotickými zážitky, na které budete v červenci u sklenice mojita vzpomínat…

A jak to máte vy? Využíváte třeba šály k erotickým hrátkám, nebo vás to nikdy nenapadlo?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat