6 věcí o SEXU během MENSTRUACE!

26.02.2015 | Sex a vztahy

Ještě donedávna bylo nemyslitelné, že by někdo nahlas promluvil o sexu při menstruaci. Ale nemá cenu si nic nalhávat – pro spoustu párů je milování, když má žena „své dny“, zcela normální.

Pokud i vám se do hlavy vkrádá myšlenka, že byste to přeci jen zkusili, ale stále nevíte, jestli můžete, máme pro vás pár základních informací, které vám pomohou rozhodnout se.

1. Lékaři nemají námitek

Pokud sex během periody chtějí oba partneři, není důvod se mu vyhýbat, minimálně ten medicínský. Nic se nestane ani vám, ani vašemu partnerovi.

2. Bude se vám to líbit… hodně

Během menstruace hladiny hormonů v našem těle klesají a stoupají, takže spousta žen má na sex dokonce větší chuť než obvykle. Navíc díky většímu prokrvení těch správných míst snadno dosahují vzrušení i orgasmu.

3. A o partnerovi ani nemluvě

Spousta žen se bojí, že kdyby partnerovi navrhla milování během periody, byli by jejich muži znechuceni. Jenže uvědomte si, že to jsou většinou ženy, které při menstruaci vystaví „stopku“, ne muži. Takže se nebojte toto téma nadhodit.

4. Nepořádku se nemusíte bát

Ano, při sexu během menstruace opravdu hrozí, že zašpiníte krví prostěradlo. Ale to přeci není problém – prostě pod sebe rozprostřete třeba ručník. Partner může použít kondom, takže pro něj bude pak mytí snazší. Pomoci si také můžete vhodnou polohou, například při klasickém misionáři krev tolik nevytéká.

5. Milování není jen styk

Pokud se necítíte na to, abyste měla s partnerem styk, ale máte oba chuť na sex, máte přeci spoustu možností, jak svou touhu ukojit. Partner se může například soustředit na váš klitoris (a vy budete mít zavedený tampon, takže žádná krev nehrozí), zatímco vy jej můžete uspokojit orálně nebo rukou.

6. Menstruace není antikoncepce

Není pravda, že během svých dnů nemůžete otěhotnět. Především v jejím závěru (zvláště pokud vaše menstruace trvá o něco déle) už můžete být opět plodná. A když k tomu připočítáte, že spermie mohou ve vašem těle počkat na svou příležitost až 5 dní, můžete se bez antikoncepce dočkat překvapení.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat