Menu
Přihlásit se
Magazín
Krása a móda
Zdraví
Sex a vztahy
Bydlení a design
Děti a rodina
Zábava
Finance
Zajímavosti
Osobnosti
Horoskopy
Měsíční horoskop
Roční horoskop
Charakteristika znamení
Čínský horoskop
Diskuze
Děti a rodina
Domov a bydlení
Láska a vztahy
Nákupy a vše okolo
Nevěra
Pavlačové drby
Zdraví a životní styl
Ženský svět
Soutěže
Probíhající soutěže
Ukončené soutěže
Testování
Budeme testovat
Právě testujeme
Otestováno
Prostřeno
Magazín
Recepty
Ingredience
Befity
FITNESS
Hledat
Sledujte nás na sociálních sítích
Přihlásit přes Bety.cz
lentilka
Profil
Testování
Testované produkty
Hodnocené produkty
Diskuze
Diskuze
Založené diskuse
Vložené
Oblíbené
Hodnocené
Mnou vložené recepty
Bramborová polévka s hráškem
5
4
3
2
1
(1 hlasů)
45min
233kJ
Bramborová polévka s koprem
5
4
3
2
1
(3 hlasů)
1h a 5min
192kJ
Bramborová polévka s kukuřicí
5
4
3
2
1
(9 hlasů)
60min
331kJ
Bramborová polévka se slaninou
5
4
3
2
1
(2 hlasů)
50min
287kJ
Bramborová polévka se šunkou
5
4
3
2
1
(12 hlasů)
45min
246kJ
Bramborové karbanátky s čerstvým zelím
5
4
3
2
1
(2 hlasů)
1h a 10min
669kJ
Bramborové karbanátky
5
4
3
2
1
(8 hlasů)
35min
468kJ
Bramborové karbanátky
5
4
3
2
1
(3 hlasů)
55min
672kJ
Bramborové krokety
5
4
3
2
1
(15 hlasů)
1h a 15min
596kJ
Bramborové noky se sýrovou omáčkou
5
4
3
2
1
(2 hlasů)
40min
1178kJ
«
‹
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
›
»
Moje oblíbené recepty
Těstoviny s květákem
5
4
3
2
1
(12 hlasů)
45min
675kJ
Moje hodnocení receptů
Chléb s ovesnými vločkami
5
4
3
2
1
(21 hlasů)
1h a 10min
Kuřecí křídla z trouby
5
4
3
2
1
(19 hlasů)
55min
Kuřecí křídla z trouby
5
4
3
2
1
(19 hlasů)
55min
Salát s grilovaným kuřetem
5
4
3
2
1
(23 hlasů)
40min
Těstoviny se sýrem a sušenými rajčaty
5
4
3
2
1
(13 hlasů)
40min
Chilli gaspacho
5
4
3
2
1
(27 hlasů)
20min
Zelené smoothie
5
4
3
2
1
(5 hlasů)
25min
Celerový salát se šunkou
5
4
3
2
1
(4 hlasů)
25min
Dušená hovězí kližka
5
4
3
2
1
(10 hlasů)
2h a 25min
Vepřové plátky s růžičkovou kapustou
5
4
3
2
1
(12 hlasů)
1h a 20min
‹
1
2
3
4
5
6
7
8
›
Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit
Přihlásit se
Registrovat