Co mu dát k Valentýnu

Pokud i do vaší domácnosti přibyl ke všem svátkům i den svatého Valentýna, oslavovaný jako den lásky především v anglosaských zemích, možná si lámete hlavu, co na poslední chvíli svému miláčkovi koupit. Máme pár tipů!

Záliby
Pokud má váš partner nějaké hobby, máte situaci usnadněnou – zkrátka koupíte něco, co se mu k oblíbené volnočasové aktivitě hodí.

Čokoláda
Trochu neoriginální dárek, ale můžete ho zkusit ozvláštnit – kupte hezkou dárkovou krabici a 365 čokoládových bonbonků jako poděkování za každý den v roce, kdy jste spolu.

Společná relaxace
Máte-li doma vanu, pak je Valentýn ideální příležitost využít ji ke společné romantické koupeli. Přidejte vonné oleje a okvětní lístky z růže a užijte si společné chvilky uvolnění.

Fotografie
Nevadí, že se vídáte každý den, váš partner jistě ocení nějakou kvalitní a zajímavou fotografii své drahé polovičky.

Něco na sebe
Také dost tradiční dárek, ale potěší. I muži jsou rádi hezky oblečení.

Kreativita
Pokud chcete být opravdu originální (a nebo nechcete či nemůžete moc utrácet), zkuste vymyslet a vytvořit nějaký dárek sama. Zkuste třeba sepsat „50 důvodů, proč tě miluju“ nebo dopis, kde mu vylíčíte, co pro vás znamená. Pak už stačí jen ozdobná stužka nebo obálka.

Večeře
Valntýnská večeře je skoro klišé, ale proč ji zavrhovat? Květiny, svíčky, skvělé jídlo, jen vy dva... I muži jsou romantici.

Každodenní potřeby
Dochází mu voda po holení nebo oblíbený šampon? Nebudete sice příliš originální, ale ani praktické dárky se na Valentýna neztratí.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat