7 povídaček o ženách, kterým muži stále věří

16.07.2012 | Vztahy

I když se snažíme nevěřit každé povídačce, stále žijeme obklopeni stereotypy. A snad nejvíce jich existuje v představách žen o mužích a mužů o ženách. Jakým největším mýtům naši drazí pánové věří?

1.   Ženy fantazírují o jiných ženách

Hm, ne. Popravdě řečeno, milí pánové, to vy sníte o tom, že fantazírujeme o jiných ženách… My většinou sníme o Johnnym Deppovi, Ryanu Goslingovi, Bradu Pittovi, Johnu Lennonovi, postavách z románů, rytířích na bílých koních… Věřte, každá z nás by dokázala sestavit dlouhý seznam. A ženy by na něm byly ve výrazné menšině, pokud vůbec.

2.   Jste tím nejlepším, co vaši partnerku potkalo

Možná ano a možná ne. Pokud byste „tím nejlepším“ nebyl, určitě je to to poslední, co se kdy dovíte. Máme dost rozumu a taktu, než abychom se vám svěřovaly právě s tímhle. A věřte, rády ve vás dojem, že jste „ten nejlepší“ kdykoli vzbudíme.

3.   Ženy zoufale touží po svatbě

Klidně si můžete, pánové, oddechnout – ženy v drtivé většině nevstupují do vztahu s úmyslem dotáhnout vás k oltáři. Podobně jako vy začínají o svatbě uvažovat, až když se vztah dostane do „toho správného bodu“.

4.   Ženy nemají tak rády sex

Omyl. Ženy sex milují! Jen je pro ně větší zátěží než pro vás, a proto nesmíme být příliš unavené, ve stresu nebo mít zrovna PMS, abychom se dostaly do té správné nálady. A že se do ní dostáváme opravdu rády!

5.   Žena touží mít spoustu dětí

Hm, ani ne… Většina z nás chce mít jedno, maximálně dvě. Ostatně tak jako většina z vás mužů. To, že jsme jako malé holčičky snily o tom, že budeme mít třeba osm dětí, neznamená, že si tuhle představu neseme i v dospělosti. Neneseme, máme o něco lepší představu, co všechno obnáší mít děti.

6.   Ženy chodí na záchod nejméně ve dvou, aby si mohly popovídat

Ano i ne. Pokud jste si nikdy nevšimli, fronta na dámské záchody je většinou kilometrová, takže nechceme 10 minut, než se konečně uvolní kabinka, strávit koukáním do zdi. Navíc chodíme „ve skupinkách“ i proto, že na spoustě veřejných toalet se kabinky nedají pořádně zamknout, takže potřebujeme asistenci s držením dveří (zkuste si někdy čurat, když v jedné ruce držíte kabelku, kabát, nesmíte si sednout na prkénko a ještě si máte držet dveře) nebo potřebujeme podržet kabelku. V drtivé většině nevyužíváme veřejné záchody ke konverzaci.

7.   Ženy nepřitahují slušní a hodní muži

Hloupost, samozřejmě, že přitahují. Navíc každý „slušný a hodný“ muž není slušný a hodný 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat