Co zadané holky závidí těm single?

13.02.2015 | Vztahy

Blíží se Valentýn, tedy svátek zamilovaných. A také období, kdy mají zadaní lidé tendenci litovat ty, kteří svou drahou polovičku ještě nenašli. Ale nenechte se mýlit – i single život má svá kouzla!

A co že to mohou šťastně zadané ženy svým single kamarádkám závidět (a možná jim to opravdu závidí, i když by to nikdy nepřiznaly)?

1. Flirtování

Kdy chcete, s kým chcete, nenápadné nebo naopak pěkně okaté, zkrátka flirtování je zábava. Ovšem zkuste flirtovat s přitažlivým cizincem, když vedle vás sedí manžel...

2. První polibky

První polibek má své nezaměnitelné a nezpochybnitelné kouzlo. Je v něm napětí, očekávání, vzrušení, ale také trocha ostychu a obav. Zničující kombinace. Na ten svůj poslední mohou zadané ženy už jen vzpomínat.

3. Vztahy bez žárlivosti

Nezávazné „vztahy“ mají tu výhodu, že ani jeden z partnerů nečeká jakýkoli závazek. A tak ani jednoho z nich nenapadne žárlit. Na nikoho.

4. Žádné „hlášení polohy“

Vyrazíte večer ven s kamarádkou na vínko, ale pak se rozhodnete, že vlastně půjdete tancovat, no a protože přeci nepocestujete uprostřed noci na druhý konec města, přespíte u ní. A nikdo nečeká, že mu to zatelefonujete a vysvětlíte, že se budete po každé změně lokality „hlásit“.

5. Nerušený spánek

Žádné děti, které vás o víkendu budí v půl sedmé, žádný chrápající manžel, zkrátka jen pohodový, ničím nerušený spánek.

6. Nepovedená rande

Tak dobře, tohle nezní moc logicky, ale je to tak – z nepovedených schůzek si sice odnášíte nepříjemný pocit, ale po čase se z nich stanou skvělé historky k pobavení kamarádek.

7. Čas jen pro sebe

Jste paní svého času. Rozhodujete o něm jen a jen vy. A sobě z něho můžete věnovat tolik, kolik chcete (a kolik vám okolnosti dovolí).






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat