5 nejhorších věcí, kterých se dopouštějí ženy: Tyto zvyky vám dají u muže stopku!

Známe pět typicky ženských situací, ze kterých muži šílí. Z těchto se našim partnerům ježí všechny chlupy na těle.

Předělávání partnera

Zamilovala jste se do alfa samce, ale žijete s peciválem, který kouká jen před sebe? Řešením rozhodně není snaha ho změnit! To se vám prostě nepovede! Otázkou je, proč jste si našla člověka, jehož vlastnosti jsou diametrálně odlišné od těch, které jste si vysnila. Je důležité si ujasnit, co vlastně chcete. Pokud celý život toužíte po dominantním chlapovi, ale vezmete si „balíka", je jasné, že vám to do života stačit nebude a po čase se vrhnete do starých známých kolejí, které jsou jednoduše silnější než vy samy.

Poslední slovo

Za každou cenu se snažíte ukončit debatu, hádku či výměnu názorů? Pozor, abyste v návalu emocí nevyzněla směšně. Mít pravdu, ať to stojí, co to stojí, se vždy nevyplácí. Během emoční bouře totiž létají slova hlava nehlava a celá situace se může změnit na boj. Nám ženám často pod nátlakem dojdou argumenty a celá akce nakonec může skončit fiaskem. Tím vaším.

Sherlock Holmes v sukni

Cítíte nutkání prohlédnout si jeho telefon, prohledat mu skříň či hrabat se mu v poště? Položte si otázku, co vám doma neklape. Takové slídění vás nenapadne jen tak. Je výsledkem nedůvěry, pochybností, stagnujícího ega a předešlých nedorozumění, které ve vás vyvolávají pocit nejistoty. Prahnete odhalit všechna jeho tajemství? V pořádku, ale jste připravena na konfrontaci s realitou, máte promyšlený i další postup? Soukromí je posvátná věc, která patří vám samotným stejně jako vašemu partnerovi. Žijte vlastní život!

Pláčem k cíli

Muži nenávidí hysterický pláč, který na ně vytáhneme, když už nevíme jak dál a dojdou nám argumenty. Leze jim to na nervy víc, než si myslíte. Chlap si plačící ženy váží jen málokdy. Slzy by proto nikdy neměly být prostředkem k dosažení vašich cílů. Nikdy!

Bez svého světa

Zamilovali jste se, takže všechno ostatní jde stranou. Chyba. Muži se s novým vztahem automaticky nezbavují svých zálib ani návyků. Žijí život jako předtím. Copak máte pocit, že je najednou musíte vyhánět na fotbal či na pivo? To sotva. Zařiďte se podle toho i vy. Každý chlap chce mít vedle sebe ženu s vlastními zájmy, ne přívěsek, který mu časem začne lézt na nervy...






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat