Ženy jeho života. Jaké má v srdci váš partner?

15.05.2015 | Vztahy

Bylo by pošetilé myslet si, že partnerka je jedinou ženou mužova života. V jeho srdci je totiž spousta místa i pro ostatní. Které ženy váš muž stále miluje a jak se s nimi „poprat“?

Každého muže provázejí životem kromě partnerky i jiné ženy. Které?

Žena č. 1: Maminka

První pro muže důležitou ženou je pochopitelně jeho matka. Vychovala ho a snaží se mít na něj neustálý vliv, i když už patří vám. Není podstatné, zda vás potenciální tchyně má nebo nemá ráda, budete se muset smířit s tím, že jejího vlivu se prostě nezbavíte. Jediné, co můžete pro váš vzájemný vztah udělat, je zkusit s ní komunikovat na rozumné úrovni a určit si pravidla hry.

Žena č. 2: Sestra

Samozřejmě záleží na tom, jak jsou si blízcí, kolik let je od sebe dělí a kdo z nich je starší. Pokud má ale se sourozencem dobrý a přátelský vztah, bude nejlepší si z jeho sestry udělat kamarádku. Ale pozor, nezapomeňte, že jeho sestra bude vždy na jeho straně. Proto si jí nikdy příliš nestěžujte a rozhodně na partnera nenadávejte. A v žádném případě se jeho sestře nesvěřujte s intimními problémy ani s tím, že vás přitahuje kolega v práci. Mohlo by se snadno stát, že se tajemství váš drahý dozví.

Na druhou stranu, pokud partner se svojí sestrou dobře vychází, je to známka toho, že se umí v životě přizpůsobit, je vnímavý a má zkušenosti s ženským elementem v domácnosti. Nevnucujte se jí, ani si z ní nedělejte nejlepší přítelkyni, jen se ji snažte takticky přesvědčit o svých kvalitách. Jeho sestra vás také bude pozorovat ostřížím zrakem a nebude váhat si do vás rýpnout. A nedivte se, celý život vedle sebe měla bratra, který si s ní hrál a věnoval jí veškerou dětskou pozornost. Teď o ni přijde a bude už jen na druhém až třetím místě. Ale i přesto je tu jedna nesporná výhoda – jeho sestra s ním nebude chtít spát, takže intimní soužití a sex bude patřit pouze vám a nehrozí od ní žádné nebezpečí.

Žena č. 3: Kamarádka

Kamarádky znají vašeho vyvoleného velmi dobře a patrně také dlouho. Ať už si hráli společně na pískovišti nebo od sebe opisovali přednášky ve škole, jejich pouto je něčím vzácným. I kamarádka se bude cítit v ohrožení, když jí oznámí, že si našel vás, může vystrčit velmi ostré drápky. A v čem jsou kamarádky nebezpečné? Váš partner se s nimi cítí v bezpečí, bezprostředně a uvolněně. Nemusí ze sebe dělat ani gentlemana, ani borce, kamarádka s ním rozebírala milostná trápení. Ví tedy přesně, jak na něj. Nejlepší taktika, jak si získat přízeň jeho kámošky, bude opět na bázi opatrného a taktického přátelství. Zkuste se odpoutat od toho, co vše spolu zažili a že každá přítelkyně vašeho partnera byla podrobena jejímu kritickému oku.

Pokud si získáte její důvěru, může vám i pomoci s drobnými fintami a triky, které na vašeho partnera fungují. Buďte ale ve střehu, abyste vypozorovala případný nebezpečný podraz nebo útok z její strany. Nezřídka se stává, že nejlepší kamarádka je v podstatě do vašeho partnera zamilovaná a časem se pokusí přetáhnout ho na svou stranu i do své postele.

Žena č. 4: Bývalka

Nejtěžším oříškem jsou jeho ex. Váš současný přítel a jeho bývalá spolu prožili kus života, mají společné zážitky a pokud se rozešli po vzájemné dohodě a v dobrém, svoje vztahy ze dne na den nezpřetrhají. Zde se zorientujete podle partnerova chování. Pokud se s bývalkou rozešli v dobrém a volají si, jen aby si popřáli k Vánocům, bude patrně vše v pořádku. Za normální lze považovat i velmi občasné setkávání na neutrálních místech.

Zbystřete ale, pokud se s ní schází, aniž by vám to oznámil, chodí k ní domů nebo se s jejími telefonáty zavírá na toaletě. Pokud na její hysterické telefonáty uprostřed noci přítel reaguje mávnutím ruky, asi se nemáte moc čeho bát. Jestliže ale popadne kabát a běží bejvalce utáhnout kapající kohoutek ve tři ráno, neváhejte a milého pošlete k vodě. Je tu ale jedno pozitivum, je to bývalá přítelkyně, a to, že se rozešli, mělo jistě nějaký důvod.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat