Horoskop na týden od 31. října do 6. listopadu 2016 od naší astroložky Anny!

29.10.2016 | Zábava

Ryby, nenechte se vtáhnout do cizích problémů. Střelci, pracovní život vám do toho soukromého tento týden zasáhne víc, než by se vám líbilo. Lvi, přesvědčíte se, že na zlepšování vlastních dovedností a vzdělávání se není nikdy pozdě. Blíženci, tentokrát to budete vy, kdo zatouží po klidu a samotě. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Energie k podnikání nových věcí, která vám poslední dobou chyběla, se tento týden objeví v plné síle. Rozšiřování vlastních obzorů je jistě dobrá věc, jen pozor, abyste si nespletli nadšení s ukvapeností. Mohli byste nevědomky ublížit někomu z blízkých.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Čas od času vám intuice napovídá, že je čas na změnu. A tento týden se opět ozve, tentokrát ve vztahu k rodinnému životu. Dávejte pozor, právě v rodině bývají náhlé zvraty rizikovou záležitostí. Pamatujte, že ve vaši intuici musí věřit i vaše okolí, aby změnu akceptovalo.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Ačkoli jste týmovým hráčem, kterého má každý rád po svém boku, tentokrát to budete vy, kdo zatouží po klidu a samotě. To u vás není úplně obvyklé – ale nepodlehněte tlaku okolí a několik chvil jen pro sebe si dopřejte. Už jste je potřebovali!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Tento týden už budete mít dost všech zvratů a dobrodružství, do kterých jet byli v práci zataženi, a zatoužíte jen po klidné společnosti svých nejbližších. Vychutnejte si s nimi veškerý čas, který najdete. I oni váš zájem velmi ocení. Konečně zas najdete harmonii!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Tento týden se přesvědčíte, že na zlepšování vlastních dovedností a vzdělávání se není nikdy pozdě. A co víc, zjistíte, že vás nabývání nových informací baví! Ne snad kvůli vám samotným, ale protože se vám rozšiřují možnosti, jak pomáhat svým blízkým.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Nepatříte k lidem, kteří by se donekonečna zabývali minulostí, spíše se snažíte soustředit na to, co je „tady a teď“. Ale tento týden podlehnete téměř melancholické náladě a vzpomínání na to, co bývalo. Soustřeďte se na šťastné vzpomínky, zjistíte, že vám mohou mnohé dát.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

V následujících dnech vás čeká několik důležitých rozhodnutí, která mohou docela zásadně ovlivnit vaši budoucnost. Při zápasech s vlastní váhavostí se zkuste zaměřit jen a jen sami na sebe. Jsou chvíle, kdy se malá sobeckost vyplatí. Nikomu neublíží, ale vám může prospět.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Poslední dobou nejste úplně spokojení s tím, jak se z vašeho partnerského života vytrácí intimita, která je pro vás nesmírně důležitá. A tak bude vaši mysl zaměstnávat především otázka, jak tento „trend“ zvrátit. Než začnete hledat chybu u jiných, zkuste se zaměřit na sebe…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Pracovní život vám do toho soukromého tento týden zasáhne víc, než by se vám líbilo. A z toho rozhodně nebudou potěšeni vaši nejbližší. Základ pro několik nepříjemných sporů je na světě. Snažte se neztrácet trpělivost a se slovy v hádkách zacházejte opatrně, aby co neméně ublížila.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Tento týden se budete moci přesvědčit o tom, na jak silných základech stojí váš partnerský svazek. Jste silnou osobností, ale společně se svou drahou polovičkou jste prostě neporazitelní. Postarejte se, aby váš partner/partnerka dozvěděli, co pro vás znamenají!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Své zdraví už jste nějakou dobu odsouvali na druhou kolej, a tak se nedivte, že se vám vaše tělo tento týden „připomene“. Zkuste se soustředit chvíli zase na sebe a především svůj zdravotní stav – sami víte, jak křehký dokáže být.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Snažte se tento týden co nejvíc usmívat – když budete pozitivně naladěni vy, budou se více usmívat i vaši nejbližší. A ti jsou pro vás nejdůležitější. Náladu se vám sice budou snažit pokazit v práci, ale nenechte se vtáhnout do cizích problémů! Myslete spíš na sebe.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:35
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:30

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat