Horoskop na listopad 2016: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení!

26.10.2016 | Zábava

Nejen máj přeje zamilovaným – Blížencům budou hvězdy přát i v listopadu. Lvi nebudou cítit ze své práce takové uspokojení, jaké je u nich obvyklé. Váhy by měly alespoň jeden víkend spojit příjemné s užitečným a naordinovat si celý den v posteli s horkým čajem. U Střelců jako by sychravé podzimní dny ovlivňovaly i atmosféru ve vztahu s partnerem/partnerkou. A co čeká ostatní znamení?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Váš rodinný život tentokrát naplno ovládnou děti. Zaměříte na ně veškerou svou pozornost a ani na chvíli si nedopřejete oddechu. Jenže s tím jako byste zapomněli, že neplníte v životě jen roli rodiče. Jistě, je to role nejdůležitější, ale nesmí zcela „převálcovat“ role ostatní. Především partner či partnerka se bude cítit poněkud odstrčeně.
Zdraví
Nebyl by to snad ani listopad, aby se o vás nepokoušelo nějaké to nachlazení. Nepodceňujte první příznaky a rychle sáhněte po osvědčené „medicíně“. Jinak vás čeká pár dní v posteli.
Finance a kariéra
Práce půjde tento měsíc kvůli rodinným starostem stranou, ale to neznamená, že byste jí proplouvali, aniž by o sobě dala vědět. Některé požadavky ze strany vašich nadřízených zaměstnají vaši mysl víc, než byste si přáli.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Zamilovanost, kterou jste si posledních několik týdnů tolik užívali, vás začíná pomalu opouštět. A i když víte, že to je přirozenou součástí vývoje každého vztahu, přijde vám to líto. Nesmutněte! Uvědomte si, že na světě je spousta lidí, kteří by byli vděční za šanci takový vztah prožívat. Pokud žijete v dlouhodobém svazku, bude pro vás listopad v oblasti vztahů a rodiny překvapivě poklidným měsícem.
Zdraví
Sychravé podzimní dny na náladě nikomu nepřidají, ale vy je budete snášet ještě hůř než vaše okolí. Jako byste ztratili jiskru, budete bojovat s nekonečnou úvahou a nesoustředěností. Pozor, abyste v takovém stavu nepřišli k úrazu!
Finance a kariéra
Pokud podnikáte, bude pro vás listopad nad všechna očekávání příznivý. Pamatujte s uznáním na lidi, kteří vám k bezproblémovému průběhu práce pomohou! Jestliže v tomto období práci hledáte, zkuste se podívat i po příležitosti, po níž byste za normálních okolností nekoukali – může vás příjemně překvapit.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Nejen máj přeje zamilovaným – vám budou hvězdy přát i v listopadu. A nejen pokud lásku teprve hledáte! I ti, kteří ji již našli, pocítí v tomto měsíci příval citů, na které již dávno pozapomněli. A bude stačit úplná maličkost, aby si je opět vybavili. Taková vzpruha pomáhá každému vztahu – tak ji využijte na maximum!
Zdraví
Stres posledních týdnů se na vás začíná pomalu a jistě podepisovat. Potrápí vás především nepříjemnosti typu bolesti hlavy, ale také páteře. Zkuste se nechat rozmazlit rehabilitací nebo příjemnou masáží!
Finance a kariéra
Úkol, který před vámi již nějakou dobu leží, se nyní přesune do kategorie „urgentní“. A to není nic, z čeho byste měli nějakou velkou radost. Moc dobře víte, že vás čekají nepříjemnosti a především pracovní setkání s lidmi, kteří vám nejsou právě nakloněni. Postavte se všem těmto potížím čelem – jste okouzlující osobnost, která si s každým problémem poradí!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

Rodina vám v listopadu moc klidu nepřichystá. Především partner či partnerka vám přidělají vrásky na čele (byť nevědomky) a zaměstnají vaše myšlenky (bohužel ne v pozitivním slova smyslu). Občas máte pocit před potížemi ve vztazích utíkat, ale tentokrát by takový přístup mohl nadělat víc škody než užitku. Vsaďte na otevřenost a jasnou komunikaci. Pamatujte, že nevyřčené starosti se zdají vždy horší, než ve skutečnosti jsou!
Zdraví
Chladné podzimní dny si tentokrát (v kombinaci se stresem) vyberou daň na vašem zdravotním stavu. Pozor si dejte především na potíže s močovým ústrojím – nejrůznější záněty nejsou rozhodně nic příjemného!
Finance a kariéra
Alespoň v práci se hvězdy rozhodly vás příliš netrápit. Se všemi případnými těžkostmi se vyrovnáte bez potíží, jen pozor na drobné chybky z nepozornosti, které by vám mohly na chvíli zkomplikovat cestu k úspěchu.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Obraťte v listopadu svou pozornost k širší rodině, především ke svým rodičům či prarodičům. Ačkoli oni by vás o pomoc sami nepožádali, zjistíte, že ji v tomto období potřebují. A tak neváhejte! I když už třeba máte vlastní rodinu, i oni jsou stále velmi důležitou součástí vaší minulosti i přítomnosti, která vás nadále utváří.
Zdraví
Ačkoli všichni okolo vás se potýkají s typicky podzimními potížemi, vás se hvězdy rozhodly ušetřit vážnějších problémů. To ovšem neznamená, že byste měli rezignovat na prevenci.
Finance a kariéra
Tento měsíc nebudete cítit ze své práce takové uspokojení, jaké je u vás obvyklé. A to vás přivede na myšlenky týkající se vašeho dalšího kariérního směřování. Pamatujte ale, že jakákoli ukvapená rozhodnutí nejsou nejlepšími rádci! Pokud se začnete zabývat myšlenkami na změnu práce, zahrňte do svého rozhodování i své nejbližší – druhý pohled vám může hodně napovědět!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

V listopadu mějte na paměti, že některé spory ve vztahu není radno ignorovat. Neznamená to, že byste se měli zabývat každou bezvýznamnou hádkou, ale zkuste číst mezi řádky, který problém je malicherný a který už hrozí dlouhodobými potížemi. Pokud se vám podaří tyto jemné nuance rozklíčovat, čeká vás poměrně klidný měsíc. Mimochodem, podobný „úkol“ vás čeká i ve vztahu k vašim potomkům…
Zdraví
Listopad si na vás chystá nepříjemné překvapení v podobě virózy – poměrně dlouho jste odolávali všem možným nákazám, které se okolo vás objevily, ale tentokrát už vaše imunita situaci nezvládne. Nepodceňujte počáteční příznaky a začněte s léčbou co nejdříve!
Finance a kariéra
Společně se svými kolegy se rozhodnete vyjít vstříc k řešení situace, která již nějakou dobu vytváří na vašem pracovišti nepříjemné napětí. Vyvarujte se ale jakýchkoli radikálních kroků, pamatujte, že vždy je lepší řešit pracovní střety s klidnou hlavou. O výsledku vašeho úsilí rozhodne i váš přístup k celé věci.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Jako byste v poslední době usnuli na pomyslných vavřínech a nevěnovali takovou pozornost svému vztahu s partnerem/partnerkou, jakou by si bezesporu zasloužil. A to se vám může vymstít. To, že vztah vypadá, že „šlape“ bez většího úsilí, neznamená, že je to tak docela pravda. Raději proto zasvěťte listopad úsilí o to, aby váš partner/partnerka pochopili, že jsou pro vás stále jedněmi z nejdůležitějších lidí vašeho života.
Zdraví
Škrábání v krku bude takovým nepříjemným koloritem listopadových dní. Ačkoli nepůjde o nic vážného, na náladě vám to pochopitelně nepřidá. Zvažte, zda alespoň jeden víkend nespojit příjemné s užitečným a nenaordinovat si celý den v posteli s horkým čajem.
Finance a kariéra
Tento měsíc dostanete příležitost ukázat své diplomatické schopnosti při řešení hrozícího konfliktu na pracovišti. Nemáte rádi spory v žádné z oblastí svého života, a tak napřete všechny své síly, abyste si harmonické prostředí zajistili i v práci. Jen pozor, abyste ve snaze o „spravedlnost pro všechny“ někomu mimoděk neublížili.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

Listopad vám připraví nejednu příležitost k oživení vztahu, ke znovunalezení oné jiskry, která vás kdysi s partnerem/partnerkou svedla k sobě. Vášeň je důležitá v každé fázi vztahu, pro vás je dokonce klíčová. Pokud jste zatím svou životní lásku nenašli, nezoufejte. I když se to nezdá, listopad občas přeje i romantice! Možná se z flirtu žádný dlouhodobý vztah nevyvine, ale to neznamená, že byste si ho nemohli pořádně užít!
Zdraví
V listopadu pozor na to, co jíte. Váš žaludek nebude nakloněn všem experimentům, kterými ho zahrnete. A tak vás mohou potrápit zažívací obtíže.
Finance a kariéra
Klid v práci ze začátku měsíce bohužel nevydrží příliš dlouho. Jako by s blížícím se koncem roku houstla atmosféra a nervozita u některých kolegů č nadřízených. A to vám bohužel na náladě a pracovním výkonu nepřidá. Snažte se od všech problémů na pracovišti co nejvíce odpoutat a soustřeďte se na svou práci. Jen tak si zachováte čistou hlavu.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Jako by sychravé podzimní dny ovlivňovaly i atmosféru ve vašem vztahu s partnerem/partnerkou. Snažte se nepropadat splínu a hledejte všechny „záchytné body“, které vám hvězdy poskytnou. Pamatujte, že i maličkosti mohou být rozhodující, že i ty mohou rozhodovat o tom, jak si budete s partnerem/partnerkou blízcí. Pro single Střelce se ve druhé polovině měsíce rýsuje zajímavá příležitost k seznámení.
Zdraví
Nepouštějte se v listopadu do žádného většího testování svých fyzických sil. Nepřepínejte se, sami víte, že s fyzičkou na tom nejste tak dobře, jak byste si sami představovali. Nejrůznější úrazy či bolavé svaly a klouby za nějaké to adrenalinové dobrodružství nestojí.
Finance a kariéra
Nenechte si na sebe naložit víc, než toho zvládáte. Právě v listopadu se na vás chystají kolegové či nadřízení s novými úkoly, které sice zvládáte za normálních okolností řešit, ale už nyní jste tak zavaleni prací, že byste jim nemohli věnovat takovou pozornost, jakou si zaslouží. A nedokonale odvedená práce je něco, s čím se nedokážete smířit.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

Zapracujte v listopadu především na posílení přátelství s lidmi, kteří vás v životě doprovázejí již dlouhou dobu. Ačkoli i nová přátelství jsou velmi důležitá, „staří“ kamarádi a kamarádky si zaslouží stejnou, ne-li větší pozornost. Ve vztahu s partnerem/partnerkou se sice v prvních listopadových dnech objeví nějaké ty spory, ale půjde o maličkosti, které pomůže vyřešit vás nadhled a schopnost zachovat chladnou hlavu i ve vypjatých situacích.
Zdraví
Stres a únava budou v listopadu vašimi společníky, jichž se nebudete moci dlouho zbavit. A to je pro tak energické znamení, jakým jste, nezvyklá situace. Nenechte se zahnat do kouta a dopřejte si den jen pro sebe! Občas stačí jen dostatek spánku a odpočinku, aby se svět zdál zase přívětivější.
Finance a kariéra
V práci budete v listopadu v jednom kole. Sice jste na shon zvyklí (pomáhá udržovat vaši soustředěnost a nadšení pro to, co děláte), ale tentokrát ho bude víc, než byste si představovali. A než by vám bylo milé. Není divu, že podlehnete stresu! Zkuste se více soustředit na stanovení priorit a nedůležité maličkosti řešte, až vám na ně zbude čas a energie.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Nesnažte se „tlačit“ partnera/partnerku do rozhodnutí, na která zatím není připravený. Ačkoli vy máte o svém životě jasnou představu (i když cestu k jejímu naplnění často měníte), neznamená to, že ji sdílí i zcela váš partner/partnerka, respektive že je na ni připraven/připravena. K některým životním milníkům musí člověk dospět, nedají se uspěchat.
Zdraví
V první polovině listopadu vás potrápí dýchací cesty. Přeci jen jste podcenili poslední vlahé podzimní dny, což se na vašem zdravotním stavu podepsalo. Ale není důvod k vážnějším obavám – sáhněte po osvědčených pomocnících!
Finance a kariéra
Na práci nebudete mít v listopadu příliš myšlenek (zaměstná vás spíš situace doma), a tak hrozí, že přehlídnete problém, který se sice zatím tváří jako nedůležitá maličkost, ale který hrozí přerůst do závažnějšího konfliktu. Proto dávejte pozor, kam směřujete svou pozornost a energii. Mimochodem, i když patříte k hrdým a samostatným znamením, pamatujte, že požádat v nouzi o pomocnou ruku není hanba, právě naopak…
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Zkuste se tento měsíc zaměřit více na děti – ani ne tak na jejich materiální blaho, ale především to duševní. Ačkoli vědí, jak jsou pro vás důležité, není na škodu jim to jednou za čas připomenout (a nezáleží, jak jsou staré). Dokažte jim svou lásku slovy i činy, hvězdy vám v listopadu přichystají spoustu možností. Jste rození pečovatelé a pro své nejbližší byste udělali cokoli. Jen občas zapomínáte na to, že jednoduché akce dokáží city vyjádřit nejlépe. Mimochodem, to platí také ve vztahu k partnerovi/partnerce.
Zdraví
Listopad bude k Rybám v oblasti zdraví shovívavý. Jistě, ne že byste občas nebojovali s ucpaným nosem nebo bolavými zády, ale bude se jednat o maličkosti, jež vám připomenou zranitelnost lidského těla a důležitost péče o ně.
Finance a kariéra
V rámci své „pečovatelské“ nálady budete mít v práci tendenci o zkulturnění tamního prostředí. A to i ve vztahu ke kolegům. Někteří se totiž nechovají tak, jak by podle vašich profesionálních představ měli. Pamatujte, že některé lidi zkrátka „nepřevychováte“, nicméně můžete jim ve vztahu k sobě samým nastavit jistá pravidla, která by neměli překračovat.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat