Kterých 40 testerek vyzkouší URGO Bradavice kryoterapie

28.06.2018 | Zábava

Je tu léto a s ním i radosti v podobě návštěvy bazénů a veřejných koupališť. Už jste si vy nebo někdo z vašich nejbližších letos stihli z radovánek ve vodě nepříjemnou bradavici? Pokud se na vás usmálo štěstí v našem testování, pak budete moci vyzkoušet přípravek URGO Bradavice kryoterapie.

Zdravotnický prostředek URGO Bradavice kryoterapie je vhodný na ošetření bradavic na rukou i nohou.

Díky URGO Bradavice kryoterapie je bradavice odstraněna prostřednictvím zmrazení. Šikovný aplikátor zajistí rychlé a účinné ošetření, které omezuje bolestivé pocity. Přípravek můžete použít u dětí již o 4 let.

URGO Bradavice kryoterapie představuje profesionální metodu k odstranění bradavic, kterou ale můžete použít v domácím prostředí.

A jak se přípravek používá? Aplikace je velmi praktická, před použítím není třeba výrobek sestavovat, je okamžitě je připraven k použití. Dávkovací ventil aplikuje připravené množství produktu. Ochranný aplikátor přilehne na bradavici – dokonale ji obklopí, aby bylo možné zmrazit ji ke kořenům a snižuje také riziko popálení okolí bradavice.

Které testerky se mohou těšit na URGO Bradavice kryoterapie?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, kde se bradavicí nejčastěji nakazí.

Balíček s Urgo Bradavice Kryoterapie už je na cestě k těmto testerkám: lucia83, italka, bzutka a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat